Vodafone 5 GB Bedava İnternet kampanyası! Vodafone'dan Tam 5 GB Hediye İnternet Fırsatını Kaçırmayın!

Vodafone hediye internet kampanyasına bir yenisi daha eklendi. Vodafone yanımda uygulamasını indiren bütün herkese tam 5 GB bedava internet vermektedir. Vodafone'nun sağlamış olduğu bu hediye interneti 7 gün boyunca doya doya kullanabilmektesiniz.

Vodafone 5 GB Bedava İnternet kampanyası! Vodafone'dan Tam 5 GB Hediye İnternet Fırsatını Kaçırmayın!
Yayın Tarihi: 15.09.2020 22:35:00

Vodafone hediye internet kampanyasına bir yenisi daha eklendi. Vodafone yanımda uygulamasını indiren bütün herkese tam 5 GB bedava internet vermektedir. Vodafone'nun sağlamış olduğu bu hediye interneti 7 gün boyunca doya doya kullanabilmektesiniz.  Vodafone, Yanımda uygulamasını indiren herkese 1 hafta boyunca kullanabilecek oldukları 5 GB hediye internet fırsatını iftiharla açıkladı. Detaylar haberimizde sizlerle....

Vodafone'un Hoş geldin Hediyesi adı altında sunmakta olduğu 5 GB hediye internet kampanyasını kaçırmayın. Vodafone Yanımda uygulamasını indiren abonelerine 1 hafta geçerliliği söz konusu olan 5 GB hediye intarnetini anında tanımlamaktadır. Vodafone'dan 5 GB hediye intarnetinizi tamamen ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gereken tek şey Vodafone Yanımda uygulamasını indirmek olacaktır.

Vodafone'nun Faturasız Tarifeler dahilinde almış olduğu 5 GB hediye internet kampanyasını kullanmak için Vodafone Yanımda uygulamasını indirmek çok kolay.

VODAFONE'DAN 5 GB HEDİYE İNTERNET NASIL KAZANILMAKTADIR?

Vodafone'dan 5 GB hediye internet kazanmak oldukça kolay bir fırsattır. Vodafone faturasız hat sahibi olan bütün müşteriler Yanımda uygulamasını App Store ya da Google Play Store üzerinden indirerek indirme işlemini gerçekleştirdikten sonra 1 hafta geçerliliği söz konusu olan 5 GB hediye internet paketini anında kazanmaktadır.


Vodafone'dan 5 GB hediye internetinizi hemen kazanmak için, faturasız bir hatta sahip olmanız gerekmektedir. Yanımda uygulamasını ilk defa indiriyor olmanız gerekmektedir. Vodafone yanımda uygulamasını indirme işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulamayı açın ve numaranıza özel şifrenizle girişinizi sağlayın. Vodafone Yanımda'ya giriş sağladıktan sonra uygulamada yer almakta olan Ek paketler bölümünde hattınıza tanımlanmakta olan 1haftalık 5 GB hediye internetinizi anında kullanıma açabileceksiniz.

Eğer Yanımda uygulamasını daha önceden indirmiş fakat 1 haftalık geçerli olan 5 GB hediye internet kampanyasından yararlanmamış iseniz yine aynı yöntemlerle hediyenizi hattınıza tanımlayabilirsiniz. ( Kampanyadan faydalanmak için 30 gün içerisinde yeni aktivasyon yapmış veya numara taşımış olmanız gereklidir)

Vodafone'dan 5GB hediye internetiniz tanımlanma işlemi gerçekleştikten sonra %80 ve %100 bilgileriniz kısa mesaj yoluyla size ulaştırılacaktır. Artık 5 GB hediye internetinizi paket aşım sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz. 

VODAFONE YANIMDA'YA HOŞGELDİN HEDİYESİ 5 GB İNTERNET KAMPANYASI

Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek sizde hemen 1 hafta geçerliliği söz konusu olan 5 GB hediye internete sahip olabilirsiniz. Vodafone faturasıza yeni gelen herkes Vodafone Yanımda uygulamasını indirdiği taktirde 1 hafta geçerli olacak 5 GB internet kazanmaktadır. Vodafone Yanımda uygulamasını açarak, Ek paketler katagorisinden hediyenizi tanımlatabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve kampanya katılım şartlarını detaylı olarak incelemek için vodefone.com.tr adresinden Kampanya esaslarını ayrıntılarıyla inceleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR