Vodafone'dan 24 GB ücretsiz internet hediye kampanyası

Vodafone'dan 24 GB ücretsiz internet hediye kampanyası. Vodefaone'dan müşterilerini sevindirecek müjde ! Vodafone'dan 24 GB internet kampanyası. Vodafone bedava internet kazanmak...

Vodafone'dan 24 GB ücretsiz internet hediye kampanyası
Yayın Tarihi: 12.10.2020 21:23:00

Vodafone'dan 24 GB ücretsiz internet hediye kampanyası. Vodefaone'dan müşterilerini sevindirecek müjde ! Vodafone'dan 24 GB internet kampanyası. Vodafone bedava internet kazanmak...

Vodafone eski adıyla Telsim, yıllardır milyonlarca abonesine hizmet vermeye devam ediyor. Gerek uygun kampayalı fiyatları gerek binlerce kapmsama alanı noktasıyla her yerde kesintisiz iletişim ve internet kullanma şansı sağlıyor.

Vodafone'dan harika bir kampanya geldi. Türkiye'nin en başarılı operatörlerinden olan Vodafone hem hali hazırda Vodafone'lu olan müşterilerine hem de yeni hat alacak ya da hattını Vodafone'a taşıyacak olan müşterilerine bir defaya mahsus olacak şekilde bir kampanya ile ücretsiz 24 GB internet hediye ediyor.

Telefon, sosyal medya kullanımının artması internet kullanımının artması doğru orantılı bir şekilde artış gösterdi. Vodafone'da yıllardır müşterilerine en uygun fiyattan en yüksek kaliteyi sunduğu için böyle bir internet çağında elbette müşterilerini unutmadı. Vodafone müşterilerine birbirinden farklı bedava internet kampanyaları hazırladı. Vodafone'un hazırladığı 4 farklı internet kampanyasını gelin birlikte inceleyelim.

Vodafone'dan oyun oyna internet kazan kampanyası:

Diğer 3 kampanyadan farklı olarak 'Vodafone oyun oyna kazan' kampanyası en eğlenerek kazandıranı. Vodafone'a özel bir uygulama olan 'Vodafone yanımda' ile bedava internet kazanmak çok kolay. Vodafone yanımda uygulamasını indirip uygulamayı kullandığınızda, uygulamada oynayacağınız oyunlar ile puan toplayıp eğlenirken bir yandan da internet kazanabilirsiniz.


Vodafone'dan 1 GB bedava internet:

Vodafone'un sadece faturalı hat kullanan müşterilere ve faturasız hat kullanan müşterilerine özel kampanyalar olduğu gibi hem faturalı hem faturasız hat kullanan Vodafone'lu müşterilerine özel ortak bedava internet kampanyaları da var. Şu an kullanabildiğiniz bir kampanya olan Vodafone'dan 1 GB internet kampanyası buna en güzel örnek. Vodafone'dan 1 GB bedava internet kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Eğer faturalı hat kullanıyorsanız faturanızı e-faturaya yani elektronik ortamda hazırlanan faturaya geçiş yaparsanız 1 GB ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz. Vodafone'dan 1 GB bedava internet kazanmanız için yapmanız gereken tek şey, Vodafone'un uygulaması olan Vodafone yanımda uygulamasını indirip uygulamadaki e-posta kısmına güncel ve aktif olarak kullandığınız mail adresini yazmanız gerekmektedir. E-posta yerine SMS yoluyla da bu kampanyaya dahil olabilirsiniz. Vodafone 1 GB bedava interneti telefonunuzdan kısa mesaj yoluyla kazanmak isterseniz de, telefonunuzdan sms ile kullandığınız mail adresini 7000'e mesak olarak göndermeniz yeterli. Bu adımları yaptığınızda hattınıza anında 1 GB bedava internet tanımlanmış oluyor.

Vodafone'dan 8 GB bedava internet:

Vodafone, en çok hediye veren operatörler arasında yer almaktadır. Bu kampanyanın diğer bedava internet kampanyalarından farkı, çoğu kampanya ara ara yenilenip tekrar tekrar kullanılabilirken Vodafone 8 GB bedava internet kampanyası bir defaya mahsus olmak şartıyla yapılıyor. Vodafone 8 GB bedava internet kazanmak çok kolay. Peki nasıl bedava internet kazanabilirsiniz ? Vodafone'dan ücretsiz 8 GB internet kazanmak için SUPER yazarak 36363'e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu mesajı attıktan sonra telefonunuza 5 dakika içerisinde geri bilgilendirme mesajı gelecek. Bilgilendirme mesajı geldiğinde hattınıza ücretsiz olarak 8 GB internetiniz tanımlanmış olacak.

Vodafone'dan 15 GB bedava internet:

Belki de Vodafone'un en çok internet kazandıran kampanyası bu. Bu kampanya ile ister 15 GB ister 150 GB bedava internet kazanma şansına sahip oluyorsunuz. Peki bu oranlar neye göre değişiyor ve bu kampanyaya nasıl katılabilirsiniz ? Bu kampanya ile Vodafone müşterisi olmanız ve operatörünüz olan Vodafone'dan memnun olduğunuzu belirtmeniz ve sonrasında çevrenizdeki farklı hat kullanan kişileri Vodafone'un avantajlı dünyasına davet etmeniz yeterli olacaktır. Vodafone'a davet ettiğiniz kişiler Vodafone'a geçip Vodafone müşterisi olduğu takdirde size getirdiğiniz yeni müşteri için 15 GB bedava internet verilecek. Ayrıca size verilen 15 GB bedava internetin yanında, Vodafone'a davet edip Vodafone'lu yaptığınız kişiye de ücretsiz bir şekilde 15 GB internet hattına tanımlanacak. Ve son olarak bu kampanyanın en güzel yanı, kaç kişiyi Vodafone'lu yapıp Vodafone müşterisi yaparsanız size getirdirdiğiniz kişi sayısı çarpı 15 GB olarak hediye bedava internet gelecek. Dilerseneniz 1 kişi getirip 15 GB bedava internet kazanırsınız, isterseniz 10 kişi getirip 150 GB ücretsiz internet kazanırsınız. Tek yapmanız gereken operatörünüz olan Vodafone'dan memnun olduğunuzu belirtmek ve Vodafone'a davet edip, müştteri kazandırmak. Hem siz kazanın, hem getirdiğiniz kişi kazansın hem de Vodafone müşteri kazansın.

Bu 4 kampanyaya 1'er kere katılma durumunuzda toplamda 24 GB bedava internet kazanmış oluyorsunuz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR