Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Arda Turan Bunlar Topçuluğunu Bilecek!

Erman Toroğlu, Kayserispor-Fenerbahçe maçının ardından, Kayserispor taraftarının Volkan Demirel'e yönelik küfürlü tezahüratları için Niye Volkan'a küfür ediyorlar da Fenerbahçeli başka bir futbolcuya küfür etmiyorlar? Ektiklerini biçiyorlar" yorumunda bulundu.

Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Arda Turan Bunlar Topçuluğunu Bilecek!
Yayın Tarihi: 3.04.2018 11:42:00

Usta yorumcu Volkan Demirel'in sürekli rakip taraftarların hedefinde olmasını; "Niye Volkan'a küfür ediyorlar da Fenerbahçeli başka bir futbolcuya küfür etmiyorlar? Bunun yanlış olduğunu ben de söylüyorum. Ama Volkan'ın yıllarca yaptığı doğru muydu? Yıllarca yanlış yaptı. Mehmet Topal'a niye kimse bir şey demiyor. Volkan'a küfür ediyorlar, Melo'ya küfür ediyorlar. Küfür etmek yanlış. Ama topçu topçuluğunu bilecek, ukalalık yapmayacak yıllarca. Yaparsan bununla karşılaşırsın." sözleriyle ifade etti.

Toroğlu "Sen hep yapacaksın, yapacaksın. Bir kulübün formasının arkasına saklanacaksın. Niye Muslera'ya Mehmet Topal'a küfür etmiyorlar." ifadelerini kullandı.


"NEDEN VOLKAN, EMRE VE ARDA'YA KÜFÜR EDİLİYOR EKTİKLERİNİ BİÇİYORLAR"

"Küfür etmek son derece yanlış. Ama sen küfür edilecek şekilde yıllarca neler yaptın ya! Tribünde herkes illet etti! Bunu yapanın yanına kar kalmıyor. Şimdi Emre (Belözoğlu), Arda (Turan). Dün herkes onları konuşuyor. Hep aynı isimler. Sonra 'Niye Emre'ye küfür ediliyor?'"

"Emre saha dışında çok iyi çocukmuş. Banane. ben sahanın içine bakarım. Sahanın dışında Emre'yi, Volkan'ı tanımıyorum ki. Hep aynı insanlara küfür ediliyor. Ektiklerini biçiyorlar."

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR