Volkswagen Arena İlk 200 Arena İçerisinde

Gerçeküstü deneyimlerin merkezi Volkswagen Arena, küresel konser endüstrisinin en önemli yayınlarından Pollstar’ın 2017 yılı araştırmasında dünyanın en çok konuk ağırlayan arenaları arasında ilk 200’de yer almayı başardı.

Volkswagen Arena İlk 200 Arena İçerisinde
Yayın Tarihi: 18.01.2018 10:59:00

Sadece kültür sanat etkinlikleri için satılan biletler dikkate alınarak hazırlanan bu listeye Türkiye’den girmeyi başaran tek mekan Volkswagen Arena oldu. Dünyanın önde gelen arenalarıyla aynı listeye giren Volkswagen Arena, araştırmanın 6 aylık sonuçlarında da listede yer alırken yükselişini de sürdürüyor.



Türkiye’nin yüksek sesli canlı performans altyapısıyla donatılan ilk yenilikçi kapalı müzik ve gösteri merkezi Volkswagen Arena, çok yönlü, dinamik, katılımcıyı içine çeken, öncü deneyimlerle gerektiğinde bir buz pisti, konferans salonu, fuar alanı ya da uluslararası standartlarda bir basketbol sahası haline gelebiliyor.




Bugüne kadar Darüşşafaka Doğuş’un Euroleague maçları, Fazıl Say’ın Yürüyen Köşk’ü, Dream Theater, Emma Shapplin, Anathema, Pink Martini, Duman, Pentagram, Kardeş Türküler, FT Island, Oscar and the Wolf, Goran Bregovic, Bonobo, Tarkan gibi dünyaca ünlü sanatçıların konserleri, Startup İstanbul, TedX konferansları, Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri, Kristal Elma Festivali, GQ Men of the Year, Ice Age Live, Fuerza Bruta şovları gibi renkli etkinliklerde binlerce katılımcıyı çatısı altında buluşturdu.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR