Vurgun dizisi ne zaman başlıyor? Diziden bir tanıtım daha geldi

Fox TV'nin merakla beklenen Vurgun dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Vurgun dizisinin ikinci tanıtımı herkesi iyice heyecanlandırdı. Peki Vurgun dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Vurgun dizisi ne zaman başlıyor? Diziden bir tanıtım daha geldi
Yayın Tarihi: 10.01.2019 10:16:00

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinden bir tanıtım daha geldi. Peki Vurgun dizisi ne zaman başlıyor?

Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Peki Vurgun dizisi ne zaman başlıyor?


Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisinin ikinci tanıtımı diziyle ilgili izleyenlere ipuçları verdi. Peki Vurgun dizisi ne zaman başlıyor?

Vurgun dizisi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal'in (Erkan Petekkaya) hikayesini ekrana taşıyor. Cemal Toktaş Kemal'in kardeşi Turan'ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat'i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan'ı canlandıracak. Peki Vurgun dizisi ne zaman başlıyor?




Vurgun dizisinde İnanç Konukçu’nun Erkan Petekkaya’nın yakın arkadaşı Kayhan’ı canlandıracağı öğrenilirken, Elena Viunova, Turan’ın (Cemal Toktaş) sevgilisine hayat verecek. Peki Vurgun dizisi ne zaman başlıyor?

Bu konuyla ilgili henüz bir bilgi gelmedi. Ancak Vurgun dizisinin Ocak ayının sonunda Fox TV'de ekranlara gelmesi bekleniyor...

Vurgun dizisi ikinci tanıtım:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR