Vurgun dizisinde Kemal'in spermleri olay oldu! Ortalık iyice karışacak

Fox TV'nin geçtiğimiz haftalarda başlayan iddialı yeni dizisi Vurgun son olarak 2. bölümüyle ekranlara geldi. Ancak Vurgun 2. bölümde öyle bir sır açığa çıktı ki diziyi izleyen herkesin ağzı açık kaldı. İşte detaylar...

Vurgun dizisinde Kemal'in spermleri olay oldu! Ortalık iyice karışacak
Yayın Tarihi: 18.02.2019 12:02:00

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun, çarşamba akşamları için yeni bir alternatif oluşturmuş ve daha ilk haftadan çok beğenilmişti.

Başrollerini Deniz Çakır, Emre Kınay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Vurgun dizisi son olarak 2. bölümüyle ekranlara gelmiş ve herkesi şoke etmişti.

Çünkü Vurgun 2. bölümde Reyhan ve Vedat'ın nasıl evlendiği ortaya çıktı. Öte yandan ortaya çıkan bir diğer sır ise Asya'nın kızının babasının Kemal olmasıydı.



Peki Kemal'in spermleri nasıl böyle yayıldı? İşte vurgun dizisindeki sperm çıkmazı:

Vurgun 2. bölümde flashbackle geçmişe gidildi ve Kerem'e ilik gerektiği ortaya çıktı. Ancak bu süreçte Kemal komadaydı ve Reyhan'ın en büyük destekçisi de Vedat'tı. 


Bunun üzerine komadaki Kemal'den sperm alınacağını ve Reyhan'a enjekte edileceği söylendi. Fakat Vedat araya girdi, başhekimi tehdit ederek “Spermler işe yaramıyor diyeceksin” dedi.



Karşısındaki patron olunca doktor da mecburen durumu kabul etti. Böylece Reyhan, Vedat’ın spermleriyle Duru’yu dünyaya getir ancak hiçbir şeyden haberi yoktu. 

Öte yandan Kemal'in spermleri de boşa gitmedi, Kemal'in pamuklara sarıp baktığı hemşiresi Asya çaktırmadan onun spermleriyle Eylül’ü doğurmuş. 

Böylece Vurgun dizisinde garip bir şekilde sperm davası ortaya çıktı. İlerleyen bölümlerde ister istemez Kemal'in bu spermleri ortalığı karıştıracak gibi gözüküyor.

Vurgun 3. bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV'de olacak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR