Vurgun final yapıyor yayından kaldırıldı Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya büyük şok

Vurgun final yapıyor. FOX TV ekranlarında büyük ümitlerle başlayan Vurgun dizisinden kötü haber geldi. Vurgun 6. bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor. Peki Vurgun neden bitti, neden final yapıyor.

Vurgun final yapıyor yayından kaldırıldı Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya büyük şok
Yayın Tarihi: 8.03.2019 16:28:00

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Birgören, Cenk Kangöz, Berna Koraltürk, Cemal Toktaş ve Aliye Uzunatağan Vurgun dizisi final yapıyor. Vurgun çarşamba reytinglerinde çok erken pes etti ve final yapıyor.

Vurgun neden final yapıyor? Neden bitti

Çarşamba akşamları yayınlanan Vurgun yüksek maliyetleri nedeniyle final kararı aldı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i Deniz Çakır'ın dizisi tutmadı ve final kararı aldı. Ayrıca Erkan Petekkaya ve Altan Erkekli gibi çok önemli isimlerin yer aldığı dizisinin final kararı şok etti.

Vurgun reytingleri nedeniyle final yaptı


Vurgun dizisi Çarşamba akşamı ekranlara gelen TRT fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz ve Star TV Yeni dizisi Kuzgun az reyting alarak final yaptı. Ayrıca Jet Sosyete ve Çocuklar Duymasın gibi komedi dizilerinin yer aldığı günde reytinglerde yenildi.

Vurgun başka kanala geçer mi?

Gold film şu sıralar Kardeş Çocukları ve Erkenci Kuş gibi dizileri yayınladığı Star TV geçer mi soruları akıllara geldi. Ancak Vurgun dizisi için geçiş zor. Çarşamba günler Ay Yapım Kuzgun dizisi ekranlara geldiği için Star TV geçecek haberleri doğru değil. Vurgun dizisi hayranları çok üzülen final kararı bildirildi.

Vurgun ne zaman final yapacak?

Vurgun dizisi 6. bölümüyle final yapacak. Vurgun 13 Mart tarihinde ekranlara gelecek 6. son bölümüyle ekranlara veda edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR