Vuslat dizisi gümbür gümbür geliyor! Dizinin ilk fragmanı yayınlandı

TRT1'in iddialı yeni dizisi Vuslat'ın ilk fragmanı yayınlandı. Vuslat'ın geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlamıştı. Peki ilk fragmanı yayınlanan Vuslat dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Vuslat dizisi gümbür gümbür geliyor! Dizinin ilk fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 24.12.2018 17:12:00

Yapımcılığını A23 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu Vuslat dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Vuslat dizisinin kadrosunda Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alan Vuslat dizisinin senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.




Vuslat dizisi; “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanmış olan ve insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı konu alıyor.

Oldukça ilginç gözüken Vuslat dizisinin ilk fragmanı bir hayli dikkat çekti. Farklı olacağı belli olan Vuslat dizisinin ilk fragmanı büyük merak uyandırdı.

Vuslat dizisinin ilk fragmanı oldukça beğenilirken dizinin 7 Ocak Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacağı da ortaya çıktı. 

İşte Vuslat dizisinin ilk fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR