Vuslat dizisinin Feride'si Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında

TRT1 ekranlarında dün akşam başlayan Vuslat dizisi çok beğenildi. Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Vuslat dizisi oldukça merak edildi. Peki Vuslat'ın Feride'si Devrim Özkan kimdir?Devrim Özkan nereli kaç yaşında? İşte Devrim Özkan hakkında bilinmeyenler...

Vuslat dizisinin Feride'si Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 8.01.2019 13:48:00

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Vuslat dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümüyle oldukça beğenilen Vuslat dizisinin oyuncuları da merak edildi. Peki Vuslat dizisinin Feride'si Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında?



Vuslat dizisinin Feride'si Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında?

Vuslat dizisinde Feride karakterinden maşuk kavramının yani aşık olunan kişinin bedene gelmiş hali olarak bahsediliyor. Peki Vuslat dizisinin Feride'si Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında?

Ailesine oldukça düşkün bir karakter çizen Feride aynı zamanda iş hayatnda da oldukça ciddi ve prensip sahibi bir kadın... Her ne kadar içinde heyecanlı ve cıvıl cıvıl bir karakter olsa da bunu pek fazla dışarıya yansıtmıyor, içinde yaşıyor. Vuslat dizisinin Feride karakteri genç oyuncu Devrim Özkan tarafından canlandırılıyor. Peki Vuslat dizisinin Feride'si Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında?


Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli kaç yaşında?

1998 yılında Muğla'da doğan Devrim Özkan, 21 yaşındadır. Devrim Özkan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda eğitim almaktadır.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Rüya dizisinde canlandırdığı İpek karakteriyle oyunculuk kariyerine başlayan Devrim Özkan kısa sürede çok beğenilmişti. Fakat Rüya dizisinin ne yazık ki ömrü pek uzun olmadı.

Rüya dizisinden sonra bir projede yer almayan Devrim Özkan, bundan sonra TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Vuslat dizisinde Feride karakterine hayat verecek.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR