Wanda Nara'nın estetiksiz hali şaşkına çevirdi

Mario Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın estetiksiz eski hali sosyal medyada gündem yarattı.

Wanda Nara'nın estetiksiz hali şaşkına çevirdi
Yayın Tarihi: 7.09.2023 14:12:00

Sosyal medya Galatasaray'ın yengesi Wanda Nara'nın değişimini konuşuyor. Güzelliği ile gündem olan Wanda Nara da estetil harikası çıktı!

Sarı kırmızlıların ve hatta Süper Lig'in göz bebeği Mario İcardi'nin hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara'nın eski hali gündem oldu. Wanda Nara'nın eski yıllardaki estetiksiz hali sosyal medyaya düştü. İşte Wanda Nara estetiksiz hali!

Mario İcardi'nin Galatasaray'da kalmasının en büyük etkeni olan Wanda Nara sarı kırmızılıların en sevdiği yengelerinden biri olmuştu. Icardi'nin Suudi Arabistan'dan milyonluk teklif almasına rağmen eşini aynı zamanda oyuncusunu Türkiye'de kalmaya ikna eden Wanda Nara'nın eski halleri gün yüzüne çıktı.

Sosyal medayda güzelliği ile gündem olan Wanda Nara'nın estetiksiz halleri ortaya çıktı. Peki Wanda Nara hangi estetikleri oldu?

GÖREN İNANAMADI!


Aşkın Olayım şarkısı, golleri ve sempatik tavırları ile Trendyol Süper Lig'in hiç kuşkusuz en konuşulan ve başarılı ismi olan yıldız futbolcu Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın yıllar içindeki değişimi gündem oldu. Wanda Nara estetiksiz hali ile sosyal medyayı salladı.

Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın yıllar içindeki gözle görülür değişimi sosyal medyada gündem olmayı başardı. Nara'nın estetik fotoğraflarını görenler inanamadı. Sosyal medyada kimi kullanıcılar "E güzelmiş zaten" yorumu yaparken bazı kullanıcılar ise "Evrim geçiren ünlülerden biri daha ey para nelere kadir" yorumları yapıldı.

İşte Wanda Nara'nın estetiksiz halleri;








HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR