We Haliç'te Kolaylaştırılmış Ödeme Koşullarıyla Herkes Ev Sahibi Olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.

We Haliç'te Kolaylaştırılmış Ödeme Koşullarıyla Herkes Ev Sahibi Olacak!
Yayın Tarihi: 16.11.2017 16:44:00

Ilgın İnşaat ile Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. "Bizce yaşam We Haliç'tir" sloganıyla duyurulan proede Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşma ile ödemeler 0 peşinat, 0.89 faizle, 120 ay vadeli olarak yapılabiliyor.
 
We Haliç projesi, We Ilgın Finans Modeli ile, yatırımcıları peşin ödeme oranına göre değişen faizsiz taksit seçenekleri ile buluşturuyor. Kampanya kapsamında 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme seçenekleri sunuluyor. 
 

Şimdi alın 10 yılda ödeyin

WE Haliç Satış ve Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, projenin henüz satın alma aşamasındayken kazandırmaya başladığını söyledi. We Ilgın Finans Modeli ile 48 aya kadar faizsiz taksitlendirmenin yapıldığını ifade eden Bucak, " Bölgeye ilk defa büyük ölçekli değişim ve yenileme hareketi getirdiğimiz projemizin sunduğu ayrıcalıklar, yatırımcılarımız açısından ciddi bir cazibe yaratıyor. Projemiz, tarihi yarımadaya komşu ilk yaşam projesi olarak pirim potansiyelini hızla artırırken, yatırımcıların taleplerinde de aynı ölçüde artış yaşanıyor. Biz de Ilgın İnşaat olarak yatırımcılarımızın her geçen gün artan taleplerine sunduğumuz cazip ödeme seçenekleriyle cevap veriyoruz. Ödemeler 0 peşinat 0.89 faizle, 120 ay vadeli olarak yapılabiliyor. Şirketimizin bünyesinde oluşturduğumuz We Ilgın Finans Modeli’yle de 48 aya kadar faizsiz taksitlendirme imkânı sunuyoruz." açıklamasında bulundu.




Türkiye'nin ilk çevre dostu mahallesi

We Haliç projesinde 1.057 adet daire ile 27 ticari birim bulunuyor. 58 bin 500 metrekarede hayata geçirilen projenin 25 bin metrekarelik yeşil alanı bulunuyor. Projede ayrıca 65 derslikli okul ve 2 bin 500 kişilik cami yer alıyor.Leed ND Gold sertifikasına adayı olan projede teslimler 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve fitness  gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. 



Stüdyodan 5+1'e kadar daire seçenekleri

We Haliç projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. 11 blok olarak yükselen projede daire büyüklükleri 290 metrekareye kadar ulaşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 8, Atatürk Havalimanı’na 10, Mecidiyeköy’e 7 dakika mesafede yer alan We Hali projesi Eyüpsultan Camii’sine sadece yürüme mesafesinde yer alıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR