WhatsApp Çöktü mü? Engellendi mi? Whatsapp'a Ne Oldu 30 Kasım 2017

En çok kullanılan haberleşme uygulaması WhatsApp'a girişler 30 Kasım 2017 akşam saatlerinde kesildi. Uygulamaya girmek isteyenler giremedi. Mesaj göndermek isteyenlerin mesajları gitmedi.

WhatsApp Çöktü mü? Engellendi mi? Whatsapp'a Ne Oldu 30 Kasım 2017
Yayın Tarihi: 30.11.2017 20:50:00

En çok kullanılan uygulama olan Whatsapp, 30 Kasım 2017 tarihinde saat 21.45 sularında çöktü. Peki Whatsapp'a neden girilmiyor? Sistemsel kaynaklı bir açık mı var? Uygulama hacklendi mi? Yoksa Türkiye üzerinden bir engelleme mi var?

WhatsApp Neden Çalışmıyor?

WhatsApp uygulamasına  30 Kasım 2017 tarihinde akşam saatlerinde girmek isteyenler uygulamaya giremedi.  Sosyal medya üzerinde sıkça konuşulan WhatsApp çünkü söylentileri üzerine yapılan araştırmalarda WhatsApp'ın sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde bir sorunla karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Hangi Ülkelerde Sorunlar Yaşanıyor?

WhatsApp ile ilgili sorunların Rusya, Ukrayna, Litvanya, Letonya, Almanya, Amerika ve diğer ülkelerdeki kullanıcılar tarafından da yaşandığı, bu ülkeler üzerindeki mesajların da gönderilemediği öğrenildi.


WhatsApp'tan Bir Açıklama Yok

Konu ile ilgili henüz WhatsApp'tan bir açıklama yapılmadı.

Türkiye Üzerinden WhatsApp'a Siyasi Engelleme İddiası

Son günlerde ABD ile olan gergin hava ve Reza Zarrab davası ile ilgili Türkiye tarafından bir engelleme yapıldığı iddiası sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından dile getirildi. Ancak konu ile ilgili henüz net bir bilgi yok.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR