WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atabilirsiniz

WhatsApp'ta biri eğer sizi engellediyse, ona ulaşmak ve mesaj atmak için hala bir yöntem mevcut.

WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atabilirsiniz
Yayın Tarihi: 25.07.2017 22:20:00

WhatsApp'ta birilerini engellemek veya birileri tarafından engellenmek oldukça sık karşılaşılan bir durum. Genellikle ilişkilerdeki ayrılıklar sonrası yaşanılan bu durumun aslında bir çözümü var.
WhatsApp'ta biri sizi engellediyse, moralinizi bozmayın çünkü engelleyen kişiye bu yöntemle mesaj atabileceksiniz.

Şimdi paylaşacağımız yöntem dışında aslında bir yöntem daha mevcut ancak bu yöntem biraz uzun. Şöyle ki, ilk olarak WhatsApp hesabınızı silmelisiniz. Ardından yeniden oluşturmanız gerekiyor ve bu durumda da içinde bulunduğunuz tüm gruplardan feragat etmeniz gerekiyor. Fakat siz bunu boşverin şimdi anlatacağımıza yönelin.


PEKİ WHATSAPP'TA SİZİ ENGELLEYEN KİŞİYE NASIL MESAJ ATABİLİSİNİZ? 

Bu yöntem oldukça basit ancak bu noktada ihtiyacınız olan bir şey var. Whatsapp hesabı olan üçüncü bir kişi. Bu üçüncü kişi, kişi sizinle ve sizi engelleyen kişiyle arkadaş olursa çok daha iyi.
Bir sonraki adım ise siz, arkadaşınız ve sizi engelleyen kişiden oluşacak bir WhatsApp grubu. Sonrasında ise yapacağınız şey, sizi ve sizi engelleyen kişiyi ekleyen arkadaşınızdan, eğer özel bir konuşma yapacaksanız, gruptan çıkmasını rica etmek. Şimdi grupta yalnızca siz ve sizi engelleyen kişi kaldı. 

Artık sizi engelleyen kişiyi görebilir ve mesajınızı grup aracılığıyla yollayabilirsiniz. Bu durum, WhatsApp'ın bizlere sağladı bir nevi 'bug' olarak işimize yarıyor. Sonuçta hayat kurtarabilir.
Eğer mesajı görmeden, hemen gruptan ayrılırsa da yapılabilecek bir tek WhatsApp hesabını silerek mesaj atmayı denemek kalıyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR