Xabi Alonso'nun Instagram'daki Fenerbahçe ve Afrin İçerikli Paylaşımı Olay Oldu

Liverpool, Real Madrid ve Bayern Münih gibi dev takımların formasını giyen Xabi Alonso Instagram hesabından öyle bir paylaşımda bulundu ki!

Xabi Alonso'nun Instagram'daki Fenerbahçe ve Afrin İçerikli Paylaşımı Olay Oldu
Yayın Tarihi: 8.03.2018 15:18:00

Liverpool, Real Madrid ve Bayern Münih gibi dev takımların formasını giyen Xabi Alonso'nun Instagram hesabı hacklendi. Son dönemde birçok sporcunun sosyal medya hesaplarına dadanan hackerların son kurbanı Xabi Alonso oldu.

Son olarak Bayern Münih forması giyen geçen sezon itibatiyla futbol kariyerini noktalayan İspanyol futbolcunun Instagram hesabı hacklendi. Türk bir hacker grubu, 36 yaşındaki Alonso'nun hesabını ele geçirerek paylaşımlarda bulundu.

Fenerbahçe görselli paylaşım yapan grup, "Real Madrid'le kontratımı sonlandırıp Fenerbahçe'ye gelme kararı aldım. Çünkü Afrin'deki Türk askerlerini desteklemek istiyorum" ifadelerini kullandı.




Daha sonra kendi ismini ifşa eden grup, bununla ilgili 2 paylaşım daha yaptı. Instagram'da 4.1 milyon takipçisi bulunan Xabi Alonso'nun hesabından yapılan bu paylaşımlar, dakikalar içinde binlerce etkileşim aldı.

Xabi Alonso Kimdir?

Xabi Alonso (okunuşu: Çabi Alonzo), İspanyol futbolcudur. Asıl adı Xabier Alonso Olano'dur.
 
25 Kasım 1981'de İspanya'nın Bask Bölgesi'ndeki Tolosa kasabasında doğdu. Altı yaşına kadar Barselona'da yaşadı. Sonrasında San Sebastian'a taşındılar.
 
Babası Real sociedad ve FC Barcelona fodmalarını giymiş olan Periko Alonso'dur. Bu nedenle küçük yaşatan itibaren futbolun içinde olan Xabi Alonso, futbol kariyerine Real Sociedad'ta başladı. Liverpool'da oynadı. halen Real Madrid forması giyiyor.
 
Orta sahanın ortasında ve ön libero pozisyonunda oynayan, sıklıkla oyun kurucu rolü üslenen. Xabi Alonso, İspanya Millî Futbol Takımı'nın 2006 FIFA Dünya Kupası, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası, 2010 FIFA Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrolarında yer aldı. İspanya Millî Futbol Takımı ile 2008 ve 2012'de Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2010' da Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR