Yabancı dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu! İlker Ayrık'ın partneri Pınar Deniz olacak

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Yabancı dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Başrolünde İlker Ayrık'ın yer aldığı dizinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. İlker Ayrık'ın partneri güzel oyuncu Pınar Deniz olacak. Peki Yabancı dizisi ne zaman başlayacak?İşte detaylar...

Yabancı dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu! İlker Ayrık'ın partneri Pınar Deniz olacak
Yayın Tarihi: 23.08.2019 17:44:00

Son olarak Puhu TV'de yayınlanan Dip dizisinde rol alan İlker Ayrık 2019-2020 sezonunda Yabancı dizisiyle ekranlara dönecek. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Yabancı dizisi Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin kadın başrol oyuncusu da nihayet belli oldu. Peki Yabancı dizinin kadın başrol oyuncusu kim oldu? Yabancı ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...



PINAR DENİZ YABANCI DİZİSİNE DAHİL OLDU


Vatanım Sensin ile büyük bir çıkış yakalayan Pınar Deniz son olarak Bir Deli Rüzgar dizisiyle hayal kırıklığına uğramıştı. Erken final yapan diziden sonra ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu son olarak netflix'in Love 101 dizisinde rol aldı.

Yeni sezonda da Yabancı dizisinde başrol oynayacak Deniz, İlker Ayrık ile partner olacak. 

Henüz diğer oyuncuları ve karakter detayları belli olmayan Yabancı dizisinin genel yönetmenliğini Zeynep Günay Tan üstleniyor.

Senaryosunu Deniz Akçay Katıksız'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Çekimleri Ağustos sonu başlayacak Yabancı dizisinin 2019'un son çeyreğinde başlaması bekleniyor. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR