Yabani dizisi konusu ne? Uyarlama mı? Oyuncu kadrosunda kimler var? Ne zaman başlıyor?

Fox Tv'nin yeni dizisi Yabani tanıtım fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Peki Yabani dizisi konusu ne? Yabani dizisi oyuncu kadrosu? Yabani dizisi ne zaman başlıyor?

Yabani dizisi konusu ne? Uyarlama mı? Oyuncu kadrosunda kimler var? Ne zaman başlıyor?
Yayın Tarihi: 22.08.2023 16:09:00

Fox TV'nin yeni dizileri bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Yeni sezona yine iddialı yapımlar hazırlayan Fox Tv'nin yeni dizisi Yabani ilk tanıtım fragmanı ile görücüye çıktı.

Yabani dizisi konusu ne merak edildi. Yabani dizisi oyuncuları kim? Yabani dizisi ne zaman başlıyor? Yabani dizisi tanıtım fragmanı ile büyük ilgi çekti. İddialı oyuncu kadrosu ile sezona damga vurmak isteyen Yabani dizisi konusu ne?

Kadrosunda Kardeşlerim dizisiyle ünlenen Halit Özgür Sarı, son dönemin parlayan isimlerinden Simay Barlas, başarılı oyuncu Yurdaer Okur, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde dikkat çeken Bertan Asllani, Dolunay Soysert ve Osman Alkaş'ın yer aldığı ayrıca Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi oyuncuların yer aldığı Yabani dizisi tanıtımı dikkat çekti.


Yabani dizisi konusu ne?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra zengin aile evine dönmesini konu edinen dizi seyirciye iddialı bir giriş yapmayı umuyor.

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun otururken dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR