Yacine Brahimi Galatasaray'a transfer oldu mu? Brahimi transferi son durum

Galatasaray'da Yacine Brahimi transferi için gün sayıyor. Sarı kırmızılı ekip Porto'dan ayrılan Brahimi için teklifte bulundu. Peki Yacine Brahimi Galatasaray'a transfer oldu mu? Brahimi Galatasaray'da mı?

Yacine Brahimi Galatasaray'a transfer oldu mu? Brahimi transferi son durum
Yayın Tarihi: 7.06.2019 00:39:00

Transfer döneminde 3 büyüğünde iştahını kabartan Yacine Brahimi, Galatasaray'a gelecek mi? Babel ve Onyekuru transferlerini resmi olarak açıklamasa da anlaşıldı iddiaların yer aldığı Galatasaray büyük sürprizi Brahimi transferiyle gerçekleştirecek gibi görünüyor. Galatasaray Brahimi resmi teklifi resmen yaptı.

Yacine Brahimi Galatasaray'da mı?

Sarı kırmızılı ekip Cezayir'li yldız sol kanat oyuncusu Brahimi resmi teklifi sundu. 3.5 Milyon Euro yıllık ücretle 4 yıllık sözleşme teklifi edilen Brahimi için 3.5 milyon euro imza parası da ödenmesi gözden çıkartıldı. Son kararı yıldız isim verecek gibi görünüyor.


Feghouli devrede

Cezayir Milli takımında feghouli en yakın arkadaşı olan Brahimi ikna etmek bu sezonun yıldız ismine döndü. Belhanda'nın takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da Feghouli çok yakın arkadaşını Galatasaray getirmek için tüm şartları seferber etti.

Şampiyonlar Liginde yakın arkadaşıyla oynamak isteyen Brahimi Galatasaray forması giymek için fedakarlık yapacak gibi görünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR