Yapı Kredi Bankası Banka Hesabı (BANKAMATİK kartı) Olanlara Duyuru Var! 5 Gün İçinde İşlem Yapmanız İstenmektedir

Yapı kredi bankası üzerinden başvuru yaparak işlem yapabileceksiniz. 5 gün içinde kredi alabileceksiniz.

Yapı Kredi Bankası Banka Hesabı (BANKAMATİK kartı) Olanlara Duyuru Var! 5 Gün İçinde İşlem Yapmanız İstenmektedir
Yayın Tarihi: 5.09.2023 09:20:00

Yapı Kredi bankası 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecek kendim banka müşterilerinin 18 yaşından büyük olması ve kredi puanı da uygun olması durumunda 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullandıracağını açıkladı. Yapı Kredi bankası 5 gün içerisinde nakit ihtiyacı olup ihtiyaç kredisini hemen aynı gün içinde alacak olan tüm bireysel müşterilere cep telefonları üzerinden mobil uygulamalara girmeleri halinde gelir belgesiz olarak 50.000 TL krediyi hafta sonu olsa bile ödeyeceğini açıkladı. 

5 gün içerisinde başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz Yapı Kredi Bankası sizlerin Kredi puanınıza göre faiz oranlarından yararlandırarak kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunacaktır.

YAPI KREDİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU




Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar 5 dakika içerisinde 50.000 TL kredi ödemesi alabilecekler. Yapı Kredi Bankası banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan tüm Bireysel müşterilerin uygun faizlerle kullanabilecekleri bu ihtiyaç kredisi 5 dakika içerisinde mobil uygulama üzerinden de hesabınıza yatırılmaktadır. 1400 ve üzerinde bir kredi puanınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurunuzu Yapı Kredi Bankası üzerinden gerçekleştirecek olan vatandaşlar aynı gün içinde kredi ödemesi alabilirler.

Sms ile Yapı Kredi Bankası bireysel tüketici kredisi kullanmak istiyorsanız cep telefonunuzun Mesaj kısmına girdikten sonra bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak 44 11 numarasına mesaj gönderebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan bu yeni kampanya için en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz ve banka bireysel müşteri temsilcisi üzerinden dilediğiniz kredili limitlerine ulaşabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR