Yapı kredi bankası, Banka hesabı olanlar dikkat, Ödeme 25000 TL oldu!

Yapı kredi bankası, Banka hesabı olanlar dikkat, Ödeme 25000 TL oldu!

Yapı kredi bankası, Banka hesabı olanlar dikkat, Ödeme 25000 TL oldu!
Yayın Tarihi: 17.11.2023 12:38:00

Yapı Kredi Bankası, müşterilerini sevindirecek yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Banka, 25.000 TL'ye kadar olan kredi taleplerini hızlı bir şekilde karşılamak adına ATM'ler aracılığıyla onay sürecini başlatıyor. Uygun faiz oranları ve kolay başvuru seçenekleri ile vatandaşların finansal ihtiyaçlarına anında çözüm sunan banka, müşterilerine zaman kaybı yaşatmadan kredi kullanma imkanı sağlıyor.

ATM'den Hızlı Onay:

Banka şubelerine ulaşmakta zorlanan ya da mesai saatleri dışında başvuru yapmak isteyenler için Yapı Kredi Bankası, kredi başvurularını ATM'ler üzerinden de almaya başlıyor. Herhangi bir Yapı Kredi Bankası ATM'sine giren müşteriler, 25.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi başvurusunu kolayca gerçekleştirebilecekler. Kredi talepleri için beklemeye son! Banka, bu hizmetle birlikte müşterilerine hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor.

SMS ile Kolay Başvuru:

Yapı Kredi Bankası, kredi başvurularını bir adım daha öteye taşıyarak SMS ile başvuru imkanı sunuyor. 36 aya kadar vade seçeneği ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile müşterilerine esnek bir ödeme planı sunan banka, kredi kullanmak isteyenlere hızlı bir onay süreci vadediyor. Bireysel, TC KİMLİK ve aylık gelir bilgilerini içeren bir SMS ile başvuru yapmak isteyenler, 4411 numarasına attıkları mesaj sonrasında anında başvuru sonuçlarını öğrenebilecekler.

Online İnternet Bankacılığı ile Kredi İmkanı:

Yapı Kredi Bankası, dijitalleşen dünyaya uyum sağlayarak online internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Müşteriler, hemen internet şifreleri ile giriş yaparak mobil uygulama üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirebilecekler. 36 aya kadar vade seçeneği ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile sunulan online kredi imkanı, müşterilere banka şubesine gitmeden finansal ihtiyaçlarını karşılama fırsatı tanıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR