Yapı Kredi Bankası Hemen Onaylı 10.000 TL kredi dağıtıyor

Yapı Kredi Bankası Hemen Onaylı 10.000 TL kredi dağıtıyor. Sizlerde 10.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda onay alırsanız, aynı gün bu krediyi kullanabilirsiniz. Üstelik yapı kredi bankası ihtiyaç kredisi gelir belgesiz olarak verilmektedir.

Yapı Kredi Bankası Hemen Onaylı 10.000 TL kredi dağıtıyor
Yayın Tarihi: 8.08.2020 21:26:00

Yapı Kredi Bankası Hemen Onaylı 10.000 TL kredi dağıtıyor. Sizlerde 10.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda onay alırsanız, aynı gün bu krediyi kullanabilirsiniz. Üstelik yapı kredi bankası ihtiyaç kredisi gelir belgesiz olarak verilmektedir. Şimdi sizlere bu yazımızda hemen onaylı alacağınız 10.000 TL kredi için banka şartları nelerdir, hangi bankalardan işlem yapılır bunun hakkında bilgiler vereceğiz.

Yapı Kredi Bankası üzerinden hemen onaylı kredi alabilmeniz için öncelikle bankanın uyguladığı politikalara uygun olmanız gerekiyor. Özellikle korona virüs sonrasında bankalar, müşterilerine destek kredileri vermektedirler. Sizlerde bu destek kredilerine başvuru yaparak hemen ihtiyacınız olan krediyi alabilirsiniz. Bu işlemler sonrasında bankalar 10.000 TL ve üzerinde kredilerde artık hızlı onay vererek müşterilere daha çok başvuru yapmalarını sağlamaktadırlar.
  • Kredi notu 1200 ve üzerinde olan
  • Banka sicili temiz olan
  • İcralık ve Avukatlık olmayan
  • TC vatandaşı olan
  • 18 Yaşından büyük
  • Gelir belgesi olmasa da sigorta kaydı olan
Kişiler, Yapı Kredi Bankası 10.000 TL kredi başvurusunda bulunabilirler.

Yapı Kredi Bankası 10.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Banka kredi başvurusu için birden fazla yöntemlerle işlem yapmaktadır. Sizlerde eğer Yapı Kredi Bankası üzerinden 10.000 TL kredi kullanmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda hangi yerden başvuru yaparsanız yapın hemen kredinizi şubelerden kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere bankaların kolay bir şekilde başvuru için sizlere verdiği imkanları sıralayalım.

Yapı Kredi SMS Kredi Başvurusu

SMS ile kredi başvurusu yapacaksanız 4411’e mesaj atmanız gerekiyor. Bunun için Bireysel yazın boşluk bırakın TC KİMLİK numaranızı yazın boşluk bırakın ve Aylık Gelirinizi yazın boşluk bırakın 4411’e gönderin. Bu şekilde 5 dakika içinde size sonuç gelecektir. Onay mesajı gelirse kredinizi şubelerden kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi ATM üzerinden Kredi Başvurusu

Banka şubelerine gidecek zamanınız yok ve size yakın bir ATM varsa, Yapı Kredi Bankası ATM’sine giderek kartsız işlem menüsü ile birlikte kredi başvurusu yapabilirsiniz. Burada TC kimlik, doğum tarihi ve cep telefonu istenecektir. 10.000 TL ihtiyacınızı yazdıktan sonra kredi başvurusu yapacak ve sonuç cep telefonuna gelecektir.

Yapı Kredi Bankadan Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası şubelerinden de işlem yapabilirsiniz. Şubelere giderek evraklarınız ve gelir belgenizi verdikten sonra 10.000 TL kredi kullanmanız mümkündür. 60 ay vadeye kadar uygun faizlerle işlem yapmak için bankaya gelir belgenizi de götürmeniz gerekiyor. Banka şubelerinden bu şekilde işlem yapmanız mümkündür.

Yapı Kredi Online 10.000 TL Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası online kredi başvurusu yaptığınızda bankaya gitmeden kredi kullanmanız mümkündür. Bunun için bankanın müşterisi olmanız ve internet bankacılığını kullanmanız gerekmektedir. 60 ay vadeli olarak verilen bu kredilerde üstelik 10.000 TL üzerinde de kredi kullanabiliyorsunuz. Başvurunuzu istediğiniz zaman online internet bankacılığından yaptığınızda banka size hızlı bir şekilde kredi sonucunu söyleyecek ve onay almanız durumunun da onaylanan kredi hesabınıza yatacaktır.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR