Yapı kredi bankası, hesabı olanlar için açıklama yaptı: 30.000 TL şimdi alın 3 ay sonra ödeyin!

Yapı kredi bankası, hesabı olanlar için açıklama yaptı: 30.000 TL şimdi alın 3 ay sonra ödeyin!

Yapı kredi bankası, hesabı olanlar için açıklama yaptı: 30.000 TL şimdi alın 3 ay sonra ödeyin!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 12:30:00

Yapı Kredi Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için yeni bir duyuru paylaştı ve 30.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler için bir kampanya yaptığını açıkladı. Yapı Kredi Bankası 30.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi ödemesi verirken 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara da ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapacağını açıkladı. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin Banka hesabı olması durumunda daha avantajlı kredi seçeneklerinden faydalanarak bireysel kredi kullanabilecekler ve ihtiyaç kredisi ödemelerini bu şekilde alabileceklerdir.

30000 TL ÖDEME

Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 30.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için aynı gün içinde kredi ödemesi vereceğini ve özellikle internet sitesi üzerinden ve internet bankacılığı üzerinden işlem yapacak olan kendi banka müşterilerine masrafsız ve gelir belgesiz kredi vereceğini açıkladı.

İNTERNETTEN BAŞVURU

Yapı Kredi Bankası müşterisi olup internet bankacılığı kullanmayan vatandaşları ise cep telefonları üzerinden mobil mesaj atarak ihtiyaç kredisi alabiliyor. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra Yapı Kredi Bankası sms kredi servisi numarası olan 44 11 numarasına göndererek buradan Kredi başvurusunda bulunabilir ve ne kadar onay aldığınızı 3 dakika içerisinde görebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası üzerinden SMS ve diğer şartlar dahilinde Kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar onay almaları halinde en yakın banka şubesine gidecek kimlikleri ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR