Yapı kredi bankası hesabı olanlar için duyuru: ATM kartı ve Banka Kredi Kartı varsa 4 gün içinde işlem yapın!

Yapı kredi bankası hesabı olanlar için duyuru: ATM kartı ve Banka Kredi Kartı varsa 4 gün içinde işlem yapın!

Yapı kredi bankası hesabı olanlar için duyuru: ATM kartı ve Banka Kredi Kartı varsa 4 gün içinde işlem yapın!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 14:15:00

Yapı Kredi Bankası kendi banka hesabı olan ve kredi kartı kullanan tüm vatandaşlar için 4 gün içerisinde işlem yapılacağı bir yeni bir kredi paketi hazırladığını Kendi resmi internet sitesi üzerinden ve yine kendi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Yapı Kredi Bankası üzerinden bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında banka müşterisi olup Kredi işlemlerini yapacak olan tüm vatandaşlar için aynı gün içinde Kredi ödemeleri hesaplara yatırılmaktadır.

YAPI KREDİ BANKASI 4 GÜN İÇİNDE...

Yapı Kredi Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara vermiş olduğu bu ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilmeleri için 4 gün içerisinde işlem yaparlar ise 70.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisini en düşük faiz oranları ile birlikte ve sadece kendi banka müşterilerine verecektir. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyaçlarınızın olması durumunda işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz ve ihtiyaç kredisi ödemenizi alabileceksiniz.

Yapı Kredi Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte 70.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli olarak işlemleri gerçekleştirilirken nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların banka kredi puanına bakarak da ödeme vermektedir. Yapı Kredi Bankası banka kredi puanı 1200 ve üzerinde olan emekli ve sigortalı olarak çalışan bireylerin Kredi başvurularını cep telefonları üzerinden sms ile de yapabileceğini söyledi.

SMS İLE BAŞVURU 

Yapı Kredi Bankası SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi eksiksiz olarak yazdıktan sonra Yapı Kredi Bankası SMS ile kredi servis numarası olan 44 11 numarasına mesaj göndererek Bu banka üzerinden bireysel kredi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR