Yapı Kredi Bankası Kredi ve Kredi Kartı Yapılandırma Kampanyası Duyurdu

Yapı Kredi Bankası kredi ve kredi kartı yapılandırma kredisi kampanyası yapacağını duyurdu. Bu bankadan aldığınız tüm kredi ve kredi kartı borçlarını tek bir yere toplayarak dilerseniz kredi alabilir, dilerseniz de yapılandırma yaparak tüm borçlarınızı belirli vadelere bölerek ödemelerinizi rahatlat

Yapı Kredi Bankası Kredi ve Kredi Kartı Yapılandırma Kampanyası Duyurdu
Yayın Tarihi: 11.02.2020 14:55:00

Yapı Kredi Bankası kredi ve kredi kartı yapılandırma kredisi kampanyası yapacağını duyurdu. Bu bankadan aldığınız tüm kredi ve kredi kartı borçlarını tek bir yere toplayarak dilerseniz kredi alabilir, dilerseniz de yapılandırma yaparak tüm borçlarınızı belirli vadelere bölerek ödemelerinizi rahatlatabilirsiniz.
Yapı kredi üzerinden kullandığınız kredi ve kredi kartları belirli dönemlerde ödemelere tabi tutulmaktadır. Bu ödemeler özellikle kredi kartlarında yükseldiği zaman bazı durumlarda başa çıkılmaz bir duruma gelmektedir. Bu durumda yapmanız gereken ise banka ile anlaşıp yapılandırma yapmanızdır. Eğer kredi kartı yapılandırması yapmazsanız kredi siciliniz ve kredi notunuz bozulur, kredi kartı limitleriniz iptal olur ve bir daha bankalarda çalışma hayatınız olmaz. Bu sebeple bankalar sizlere özel teklifler sunarak bu işlemleri yapmanız için fırsatlar verecektir.

Yapı Kredi Bankası İle Kredi Kartı Yapılandırma Yapmak

Yapı kredi bankası üzerinden kullandığınız tüm kredi kartlarında bu kampanyayı yapabilirsiniz. Eğer kart yapılandırması yapmak istiyorsanız bu bankadan kullandığınız kartlar için geçerlidir. Diğer bankalardaki kartlarınızı da kapatıp bu bankadan kredi almak istiyorsanız o zaman borç kapatma kredisi başvurusu yapmanız gerekiyor. Bu durumda da banka size borç kapatma konusunda sicilinize göre kredi imkanı sunacaktır.

Kredi kartı borcunu yapılandırma yapmak içinde bazı şartlar vardır. Eğer kart borcunuzu düzenli ödüyorsanız bankadan bu yapılandırmayı yapamazsınız. En az 1 ay gecikmeli olmalı veya sürekli olarak asgari ödemesini yapmanız gerekmektedir. Kredi kartı borcu yapılandırması yaptığınızda 72 ay vadeye kadar güncel borçlarınızı bölebilirsiniz. Güncel kredi kartı borçlarınızı böldükten sonra banka faiz ile birlikte size aylık taksitlerinizi söyleyecektir. Bu kredi kartı borçlarınızı dilerseniz 12 ay vadeye de bölebilirsiniz. Bu tamamen sizin ödeme gücünüze bağlıdır.


Yapı Kredi Bankası Kredi Yapılandırması

Bu bankadan kullandığınız kredi kartı kadar kredi ödemelerinde sıkıntı yaşıyorsanız da yapılandırma yapabilirsiniz. Bu kredi yapılandırması ayrıca daha önce yüksek faiz ile kredi kullandıysanız ve bu faizi düşürmek içinde yapılabiliyor. Bankalar kredi yapılandırması yaptıklarında bu yapılandırmaları 60 ay vadeye kadar yapmaktadırlar. Bu durumda güncel faiz oranları ile kalan kredi tutarınız hesaplanır ve bu şekilde bir ödeme tablosu oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu bankadan kullandığınız konut kredileri içinde yapılandırma yapabilirsiniz.

Yapılandırma Nasıl Yapılır?

Kredi ve kredi kartı yapılandırması yapmak istiyorsanız bu bankanın şubeleri ve müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.  0850 222 0 444 veya 444 0 444 numaralı telefon numarasını aradıktan sonra kredi ve kredi kartınızın yapılandırması hakkında teklifler alabilirsiniz. Müşteri temsilcisi ile konuştuktan sonra eğer yapılandırmayı onaylarsanız kartınız iptal olur ve aylık ödeme tutarınız size mail olarak gönderilir. İsterseniz bu işlemleri size en yakın banka şubesinden de yapabilirsiniz. Ama eğer kredi yapılandırması yapacaksanız kredi kullandığınız bankadan bu işlemi yapmanız daha doğru olacaktır. Müşteri temsilcisi size en uygun kredi yapılandırması teklifini verecektir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR