Yapı Kredi Bankası Müşterilere Davet Et Kazan Kampanyası ile 300 TL Hediye Sunuyor!

Yapı Kredi Bankası Müşterilere Davet Et Kazan Kampanyası ile 300 TL Hediye Sunuyor!

Yapı Kredi Bankası Müşterilere Davet Et Kazan Kampanyası ile 300 TL Hediye Sunuyor!
Yayın Tarihi: 19.05.2023 23:37:00

Yapı Kredi Bankası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. "Davet Et Kazan" kampanyası kapsamında, müşterilerini yakınlarını davet etmeye teşvik eden banka, davet eden müşterilere 300 TL hediye puan sunacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Yapı Kredi Bankası Davet Et Kazan Kampanyası

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanya haberine göre, banka müşterilerine 300 TL hediye puan vereceğini duyurdu. Kampanya, 2023 Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak ve müşterilerin yakınlarını davet etmeleri halinde hediyelerini kazanabilecekler.

Davet Et Kazan Nasıl Yapılır?

6-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden davet etme işlemini gerçekleştiren müşterilere hediye puan verilecektir. Kampanyaya katılmak ve bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için "Yapı Kredili Ol" butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Kampanyaya katılmak için "Hemen Davet Et" butonuna tıklayarak size özel referans kodunuzu paylaşmanız ve Yapı Kredi Mobil üzerinden yakınlarınızı davet etmeniz gerekmektedir.

Yakınlarınızı Davet Etme Adımları


Yakınlarınızı davet etmek için Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden "Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et" adımlarını takip ederek Yapı Kredi Müşterisi olmaları için oluşturulan referans koduyla davet edebilirsiniz.

Kampanya Detayları

Davet ettiğiniz yakınınızın Yapı Kredi Müşterisi olmasının ardından, davet eden müşteriye ve davet edilen yakınınıza 50 TL puan yüklenecektir. Ayrıca, davet edilen yakınınızın Yapı Kredi Kredi Kartı veya banka kartı üzerinden en az 500 TL harcama yapması ve en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı vermiş olması gerekmektedir. Faturanın en az bir kez ödenmiş olması durumunda ise hem davet edilen yakınınıza hem de davet eden müşteriye 250 TL puan tanımlanacaktır.

Kampanya kapsamında cep telefonu, elektrik, doğal gaz, su, HGS, internet talimatlarının ödüllendirileceği, Hızlıcep talimatlarının ödüllendirilmeyeceği belirtilmiştir. Puan ödüllerinin yapılabilmesi için davet ettiğiniz yakınınızın Yapı Kredi Mobil üzerinden size özel oluşturulan referans koduyla müşteri olması ve yukarıda belirtilen işlemlerden en az birini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Ayrıca, Yapı Kredi katınızın veya banka kartınızın bulunması da gerekmektedir.

Puan ödüllerinin hak edilmesinden sonraki on iş günü içinde ödülün yüklemeye uygun karta yükleneceği belirtilmiştir. Puan yüklemesi sadece bireysel kredi kartına veya bireysel TLcard'a yapılacaktır. Dijital karttan yapılan harcamalar kampanyaya dahil olmayacaktır. Ek kart ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil edilmemektedir. Kampanya hakkında daha fazla bilgiye Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine sağladığı bu fırsatla, hem müşteri memnuniyetini artırmayı hem de yeni müşteriler kazanmayı hedeflemektedir. Kampanya kapsamında yakınlarını davet eden müşteriler, hem kendilerine hem de yakınlarına avantajlı bir hediye kazanma fırsatı elde edeceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR