Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel Kampanya Duyurusu: Faizsiz Nakit Avans Fırsatı!

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel Kampanya Duyurusu: Faizsiz Nakit Avans Fırsatı!

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel Kampanya Duyurusu: Faizsiz Nakit Avans Fırsatı!
Yayın Tarihi: 20.05.2023 08:32:00

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine yönelik özel bir kampanya duyurusu yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, faizsiz nakit avans kampanyasıyla müşterilerine avantajlı bir fırsat sunmaktadır.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine 10.000 TL Faizsiz Nakit Avans Sunuyor

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir kampanyayla 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans imkanı sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için müşterilerin Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Kampanya Yapı Kredi Mobil Uygulaması İle Başvuru Yapılacak

Kampanya, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteriler için özel olarak hazırlanmıştır ve 1 Mayıs- 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Müşteriler, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek bireysel kredi kartı başvurusunda bulunabilirler. Başvurularının onaylanması ve kartın kullanıma açılması durumunda, müşteriler faizsiz nakit avans fırsatından yararlanabileceklerdir.


10.000 TL'ye Kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans Fırsatı

Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabileceklerdir. Müşterilerin kampanyadan faydalanmak için Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Kampanya dahilinde, maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL olup, müşterilere 6 aya kadar vade seçenekleri sunulmaktadır.

Son Başvuru Tarihi 30 Mayıs

Yapı Kredi Bankası'nın müşterilerine özel sunduğu faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanmak için son başvuru tarihi 30 Mayıs. Müşteriler, kampanyaya Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine sunduğu faizsiz nakit avans kampanyasıyla finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine kolaylık sağlamayı hedeflemektedir. Kampanya
kapsamında sunulan avantajlarla birlikte müşteriler, ihtiyaçları doğrultusunda nakit avans kullanarak maddi anlamda rahatlama sağlayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR