Yapı Kredi Bankası PROMOSYONA füze taktı! Tüm rakiplerini solladı emekliye 20.000 TL ödeyecek

Emekliye Yapı Kredi Bankası'ndan müjdeli duyuru sabah saatlerinde geldi. Yapı Kredi adeta tüm rakiplerini geride bıraktı. Ağustos ayı bitmeden emekliye tam 20.000 TL ödeme yapacak.

Yapı Kredi Bankası PROMOSYONA füze taktı! Tüm rakiplerini solladı emekliye 20.000 TL ödeyecek
Yayın Tarihi: 24.08.2023 10:45:00

Yapı Kredi Bankası emeklilere sunduğu avantajlı promosyon fırsatlarını Ağustos ayında da sürdürüyor. SSK bağ-kur memur emeklisi tüm vatandaşlara Yapı Kredi Bankası'nda devasa promosyon fırsatları var. Ağustos ayı bitmeden başvuru yapan emekliler için Yapı Kredi tam 20.000 TL'lik destek ödemesi yapacak. 4A 4B 4C emeklisine verilecek yeni promosyon ile ilgili tüm detaylar belli oldu. İşte Yapı Kredi Bankası güncel emekli promosyon fırsatları…

Yapı Kredi Bankası, emekliler için yeni ödeme duyurusu yaptı. Sabah saatlerinde bankanın resmi  internet sitesi üzerinden açıklama geldi. 4A 4B 4C emekliler Yapı Kredi Bankasına promosyon başvurusu yapması durumunda tam 20.000 TL ödeme alacak. Emekliye cazip promosyon fırsatları sunan Yapı Kredi'de aynı zamanda ek ödemelerde var. Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyon kampanyası ile emekliler ağustos ayı bitmeden ek gelir alma imkanına sahip olacak. İşte Yapı Kredi 20.000 TL promosyon şartları ve detaylar…

YAPI KREDİ’DEN DEV PROMOSYON KAMPANYASI

Sosyal Güvenlik Kurumu ile yaptığı anlaşma doğrultusunda emeklilere 2018 yılından bu yana promosyon fırsatları sağlayan Yapı Kredi Bankası özellikle son 1 yıldır en yüksek promosyon veren banka olarak öne çıkıyor. Yapı Kredi Bankası'nın promosyon kampanyası 20.000 TL'ye kadar yükseldi. Üstelik banka özel kampanyaları ile beraber Bonus ödülü de vermeye başladı. Emekliler için sabah saatlerinde yeni bir duyuru yapan Yapı Kredi Bankası, Emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden alma taahhüdü veren emeklilere yapacağı Ödeme için detayları paylaştı.



KARŞILIKSIZ VE GERİ ÖDEMESİZ PROMOSYON DESTEĞİ

Milyonlarca emekli için kapılarını açan Yapı Kredi Bankası'ndan ağustos ayı bitmeden karşılıklı ve geri ödemesiz promosyon desteği geldi. Yapı Kredi'nin yeni promosyon kampanyasına tüm emekliler şubelerden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru yapabilecek. Emekli promosyon kampanyası için son başvuru tarihi ise 30 Ağustos 2023 oldu.

DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI DA VAR

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na Taşıyan emeklileri bekleyen birçok avantaj bulunuyor. Bunlar arasında düşük faizli emekli kredisi desteği de var. Emeklilere özel kredi paketleri hazırlayan Yapı Kredi Bankası, en uygun faiz oranı ile verdiği kredi desteğinde 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. 50 bin TL'ye kadar tüm ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi Bankası'ndan düşük faizli emekli kredisi alma şansına sahipsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR