Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye çifte müjde! Anında 75.000 TL

Emekliye Yapı Kredi Bankası'ndan özel kampanya geldi! Hem 12.350 TL promosyon hem de 75 Bin TL faizsiz kredi müjdesi!

Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye çifte müjde! Anında 75.000 TL
Yayın Tarihi: 23.10.2023 18:37:00

Yapı Kredi Bankası’ndan emekliye düşük faizli kredi ve 12.350 TL promosyon müjdesi. Emeklilere ilk müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gelmişti. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye yapılacağını müjdelemişti. Kasım ayında emeklilerin hesaplarına 5000 TL ikramiye yatırılacakken bir müjde de Yapı Kredi Bankası’ndan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekliye yönelik yaptığı ikramiye duyurusu sonrası bankalar da promosyon miktarlarını arttırarak emeklileri kendilerine çekmeye çalışmaya devam ediyor. Bankalar arasındaki promosyon savaşında her zamanki gibi yüzü gülen emekli oluyor. Bankaların emekli müşteri portföyünü genişlettimek için yaptığı kampanya duyuruları her geçen gün rakamların yükselmesi ile emeklilerin yararına gelişiyor. Son olarak bankalar promosyon ödemesi yanı sıra bir de emeklilere özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurmaya başladı. Son olarak Yapı Kredi Bankası'da emeklilere dair önce promosyon sonra ise düşük faizli 75 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı.

EMEKLİYE ÖZEL 75 BİN TL KREDİ

Geçinemeyen emekliler için adeta bir can simidi haline gelen banka promosyonları şimdi de kredi kampanyası ile emeklilerin derdine derman oluyor. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na getirerek üç yıl boyunca bankada kalma sözü veren emeklilere Yapı Kredi Bankası, önce 12.350 TL promosyon ardından da ihtiyaç halinde emeklilerin anında çekebileceği çok düşük faizli kredi imkanını sunuyor. Yapı Kredi Bankası'nın emeklilik kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar kendilerine en yakın Yapı Kredi şubesine giderek maaşlarını bankaya taşıyabilir ve hem promosyondan hem de ihtiyaç halinde krediden anında faydalanabilirler.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR