Yapı Kredi Bayram Kredisi için geç kalmayın!

Yapı Kredi Kurban Bayramı’nda kimsenin nakit ihtiyacı kalmasın diye avantajlı Bayram Kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın uygun faiz oranlarıyla sunduğu Bayram Kredisi 3 ay erteleme seçenekleriyle hizmete sunuldu. Yapı Kredi Bayram Kredisi’ne başvuruda bulunmak için son günler…

Yapı Kredi Bayram Kredisi için geç kalmayın!
Yayın Tarihi: 29.07.2020 22:06:00

Yapı Kredi Kurban Bayramı’nda kimsenin nakit ihtiyacı kalmasın diye avantajlı Bayram Kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın uygun faiz oranlarıyla sunduğu Bayram Kredisi 3 ay erteleme seçenekleriyle hizmete sunuldu. Yapı Kredi Bayram Kredisi’ne başvuruda bulunmak için son günler… Avantajlı ödeme imkânlarıyla Yapı Kredi Bayram Kredisi’ne geç kalmayın. İşte detaylar…

Yapı Kredi, Bayram Kredisi kampanyasını duyurmasının ardından bayramda nakit ihtiyacı olan ve kredi çekmeyi düşünen herkesi etkisi altına aldı. Bankanın Bayram Kredisi öyle ki, avantajlı ödeme imkânları ve uygun faiz oranıyla Yapı Kredi müşterilerinin ana odağı oldu. Haberimizde sizler için Yapı Kredi Bayram Kredisi’ne tüm detaylarıyla değindik. İşte avantajlı Yapı Kredi Bayram Kredisi’ne dair merak edilenler…

Yapı Kredi’den 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi!

Yapı Kredi, “Tüm ihtiyaçlarınız için bayram krediniz Yapı Kredi’de!” sözleriyle avantajlı Kurban Bayramı kredisini kamuoyuna iftiharla sundu. Vatandaşların internet aramalarında en çok yer verdiği ihtiyaç kredilerinden biri de son dönemlerde Yapı Kredi Bayram Kredisi oldu. Bankanın sunduğu 3 ay ertelemeli olarak sunduğu Bayram Kredisi kampanyasında 60 aya varan vade imkânı sunuluyor ve ilk 3 ay ödeme yapmadan kalan 57 ayda borç yükümlülüğünüzü sonlandırıyorsunuz. Haberimizde sizler için Yapı Kredi Bayram Kredisi’ne dair önemli bilgileri madde madde not ettik.


Yapı Kredi Bayram Kredisi’nin özellikleri nelerdir?

Yapı Kredi, Kurban Bayramı’nda nakit ihtiyacı artan vatandaşlar tüm ihtiyaçlarını düşünmeden görsün diye Bayram Kredisi kampanyasını iftiharla sundu. Bankanın Bayram Kredisi’nin özellikleri vatandaşı cezbetti. İşte Yapı Kredi Bayram Kredisi’nin madde madde özellikleri:
En az 1.000 TL, en fazla 200.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.
Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi kampanyasının azami vadesi ödemesiz dönem dâhil 60 ay olup, en fazla 90 gün erteleme imkânı sunuluyor.
Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılıyor.
Bankanın Bayram Kredisi için faiz tutarı yüzde 1,16’dan başlıyor.

Yapı Kredi Bayram Kredisi nasıl kullanılır?

Yapı Kredi Bireysel İnternet / Mobil Şube üyesi olmadan Yapı Kredi Bayram Kredisi kullanamazsınız. Üye iseniz giriş yapmak için Yapı Kredi’nin İnternet / Mobil şubesine kullanıcı bilgilerinizle giriş yapmanız gerekiyor. Üye değilseniz veya şifrenizi unuttuysanız yeni şifre almak için bankanın İnternet / Mobil Şubesi’ne giriş yaparak “Şifremi Unuttum” ya da “Üye ol” sekmesine tıklamanız gerekiyor. Bankadan 1.000 TL ila 200.000 TL arasında bayram kredisi çekebilmek için 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi başvurusu yaptığınızı belirtmeli gerek şube kanalında gerek de bankanın mobil uygulaması ya da internet şubesinde “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” sekmesi üzerinden işlem yapmalısınız.
Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasına dair merak ettikleriniz ve halen aklınıza takılan soru işaretleri var ise, dilerseniz bankanın iletişim numarası olan 444 0 448 ya da 0850 222 0 448’den öğrenebilir ya da size en yakın banka şubesine ziyaret edebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR