Yapı Kredi'den Kredi Çekmenin Tam Zamanı! Düşük Faiz Oranları ve Uzun Vade İmkanıyla Hayallerinizi Gerçekleştirin

Yapı Kredi'den Kredi Çekmenin Tam Zamanı! Düşük Faiz Oranları ve Uzun Vade İmkanıyla Hayallerinizi Gerçekleştirin

Yapı Kredi'den Kredi Çekmenin Tam Zamanı! Düşük Faiz Oranları ve Uzun Vade İmkanıyla Hayallerinizi Gerçekleştirin
Yayın Tarihi: 20.06.2023 22:57:00

Türkiye'deki ekonomik zorluklar ve yükselen fiyatlar, vatandaşları kredi kullanmaya yönlendiriyor. Bankalar da bu süreçte müşterilerine destek olabilmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu bankalardan biri olan Yapı Kredi, düşük faiz oranları ve kolay geri ödeme imkanı sunan ihtiyaç kredisi ile dikkat çekiyor.

Yapı Kredi'nin sunduğu bu yeni ihtiyaç kredisi, birçok kişinin ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde karşılamasına ve geri ödemelerini kolaylıkla yapmasına yardımcı oluyor.

3 Ay Erteleme Fırsatı

Özel bankalar arasında öne çıkan Yapı Kredi, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geri ödemelerde müşterilere büyük bir kolaylık sağlayan banka, geri ödemeler için 3 ay erteleme imkanı sunuyor. Bu sayede ihtiyaç kredisi kullanacak müşteriler, geri ödemelerini 3 ay boyunca erteleyebiliyorlar.

Müşteriler ayrıca, 36 aya kadar vade imkanından da faydalanabiliyorlar. Bu da geri ödemelerin vatandaşları zorlamayacağı anlamına geliyor. Örneğin, 50.000 TL'lik bir ihtiyaç kredisi kullanan bir müşteri, 36 ay vade seçeneğini tercih ederse, aylık 3.400 TL civarında bir ödeme yapmak durumunda kalacaktır. Bu da kişinin ödemelerini kolayca yapabilmesine olanak sağlayabilir.

Bankanın ihtiyaç kredisi için uyguladığı faiz oranı ise %4.79'dur. Vade süresine göre aylık ödeme tutarı ve faiz oranı değişmektedir. 24 ay vade seçeneği kullananlar için %4.49 faiz oranı uygulanırken, aylık ödeme tutarı 3.840 TL civarında olacaktır. 12 ay vade seçeneği tercih edenler ise %4.29 faiz oranıyla karşılaşacak ve aylık ödeme tutarı 5.750 TL civarında hesaplanacaktır.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi'nin sağladığı ihtiyaç kredisine başvurmak için farklı yöntemler kullanabilirsiniz. Şubeye gitmek istemeyenler mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla başvuruda bulunabilirler.

Yapı Kredi'nin 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisinden faydalanmak ve daha fazla bilgi almak için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR