Yapıkredi'den Bayram Müjdesi! Yapıkredi 3 Ay Geri Ödemesiz Kurban Bayramı Kredisi Veriyor!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde acil nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar bankaların bayram kredilerini araştırmaya başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan 2020 yılı takvimine göre, bu yıl Kurban Bayramı 31 Temmuz tarihine denk düşüyor.

Yapıkredi'den Bayram Müjdesi! Yapıkredi 3 Ay Geri Ödemesiz Kurban Bayramı Kredisi Veriyor!
Yayın Tarihi: 21.07.2020 20:07:00

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde acil nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar bankaların bayram kredilerini araştırmaya başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan 2020 yılı takvimine göre, bu yıl Kurban Bayramı 31 Temmuz tarihine denk düşüyor. Bayrama artık kısa bir süre kala vatandaşlar da bankalara kredi başvurularını yapmaya başladı. Yapıkredi bankasından da büyük bir müjde geldi! Yapıkredi, Kurban Bayramı'na özel 3 ay geri ödemesiz %1,16 faiz oranıyla Bayram Kredisi paketlerini duyurdu! Yapıkredi 3 ay ertelemeli Bayram Kredisine dair tüm detaylar haberimizde sizlerle...

Kurban Bayramı, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre 31 Temmuz 2020 tarihine denk geliyor. Bayrama sayılı günler kala vatandaşları da bayram telaşı sardı. Bayramın coşkusunu yaşamak isteyenler, Kurban Bayramı için tatil planlarını da yapmaya başladı. Bu süreçte nakit para ihtiyacı bulunan vatandaşlar, bankaların bayram kredilerini de araştırmaya başladı. Birçok banka tarafından Bayram Kredisi paketleri hayata geçirilirken Yapıkredi bankası da 3 ay ertelemeli (geri ödemesiz) Bayram Kredisi müjdesini duyurdu! 

Kurban Bayramı için yapacakları harcamalarda acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlara müjde Yapıkredi'den geldi. Yapı Kredi, 3 ay geri ödemesiz "Bayram Kredisi" paketi ile bayramda nakde sıkışan müşterilerine %1,16 faiz oranıyla büyük bir imkan sunacağını duyurdu.


YAPIKREDİ'DEN 3 AY GERİ ÖDEMESİZ BAYRAM KREDİSİ

Yapıkredi, Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala açıkladığı yeni Bayram Kredisi paketine yönelik açıklamada faiz oran ve tutarlarının değişkenlik gösterdiğini belirterek, faiz oranlarının %1,16'dan başlayacağını duyurdu.

Koronavirüs pandemisiyle mücadele sürecinde var gücüyle müşterilerinin yanında olduklarını aktaran Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen de, Bayram Kredisi paketini değerlendirdiği açıklamasında, müşterilerine güçlü finansman desteği sağlamaya devam ettiklerini vurguladı. Yapıkredi bankası olarak 3 ay geri ödemesiz (ertelemeli) fırsatıyla sunulan taşıt ve konut kredilerinin ardından Kurban Bayramı'na özel de 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi paketlerini hayata geçirdiklerini aktaran Ülgen, zorlu dönemde ülke ekonomisine ve vatandaşlara olan desteklerinin katlanarak artacağını sözlerine ekledi.

Yapıkredi'nin hayata geçirdiği 3 ay geri ödemesiz Bayram Kredisi'ne başvurular da başladı. Bayram için Bayram Kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Yapı Kredi mobil ve internet bankacılığı uygulamalarının yanı sıra "444 0 444" numaralı hat üzerinden de kolaylıkla kredi başvurusunda bulunabilirler. Öte yandan Yapı Kredi şubelerine bizzat müracaat ederek Yapı Kredi 3 ay geri ödemesiz Bayram Kredisi başvurusu yapılabilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR