Yarın sabah Ziraat Bankası'na 09.30 dan sonra gidenler alacak: 100.000 TL ödenecek

Yarın sabah Ziraat Bankası'na 09.30 dan sonra gidenler alacak: 100.000 TL ödenecek

Yarın sabah Ziraat Bankası'na 09.30 dan sonra gidenler alacak: 100.000 TL ödenecek
Yayın Tarihi: 19.10.2023 19:45:00

Ziraat Bankası yarın sabah sonrasında Bankası şubelerine giderek nakit kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar için 100.000 TL nakit kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı. Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte yarın sabah 9.30'dan sonra banka şubelerine giderek veya internet bankacılığı üzerinde başvurularını gerçekleştirecek olan kendi banka müşterilerine 100 bin TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI DUYURDU

Ziraat Bankası tarafından başlatılan Bu kampanyada ekim ayı sonuna kadar bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak için başvurularınızı gerçekleştirebilecek ve uygun faiz oranları ile birlikte 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar, 24 ay vadeli ise 50.000 TL ile 100.000 TL arasında bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvurularımızı gerçekleştirebilirsiniz.

SON DAKİKA

Ziraat Bankası yapmış olduğu bu kampanyanın duyurusunu kendi resmi internet sitesi üzerinden paylaşırken bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların yarından sonra başvurularında düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası özellikle emekli maaşı alan vatandaşları ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşların da Kredi kampanyalarına katılarak destek kredilerinden faydalanabilecekleri yeni bir paket hazırladı.

Ziraat Bankası 18 yaş üzerinde olan ve sigortalı olarak çalışan vatandaşların son işyerlerinde 90 gündür ve emekli olan kişilerini sevmekli maaşlarından bu bankalar üzerinde olması durumunda ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilmeleri için başvurularını gerçekleştirmelerini beklemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR