Yasak Elma 31 Aralık var mı yok mu? Neden yok

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi. FakatYasak Elma 31 Aralık için ne bir ilk sahne videosu ne bir fragman bir şey gelmedi. Peki Yasak Elma 31 Aralık var mı yok mu? Yasak Elma 31 aralık neden yok? İşte detaylar...

Yasak Elma 31 Aralık var mı yok mu? Neden yok
Yayın Tarihi: 25.12.2018 14:03:00

Başrollerini Onur Tuna,Sevda Erginci, Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma dün akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi.

Entrika ve hırs dolu geçen 28. bölümün ardında Yasak Elma 31 Aralık için ne bir ilk sahne videosu ne de bir fragman geldi. Peki Yasak Elma 31 Aralık var mı yok mu? Yasak Elma 31 Aralık neden yok?

Alihan ve Zeynep arasındaki gerilim, Yıldız'ın mutsuzluğu derken Zehra ve Kemal'in evlilik sahnesiyle biten Yasak Elma oldukça ilginç bir bölümle izleyenleri ekran başına kitledi. Fakat bir yandan da izleyiciler yeni bölümü yani Yasak Elma 31 Aralık bölümünü çok merak ediyor. Peki Yasak Elma  31 Aralık var mı yok mu? Yasak Elma 31 Aralık neden yok?

Yeni yılın gelmesiyle özellikle reytingi yüksek olan diziler için reklam anlaşması vakti geldi. Normalde bir ya da iki hafta ara veren dizilerin bu yıl 3 haftalık bir yayın arası verecek.


İşte hem bu nedenle hem de yılbaşı akşamı olması sebebiyle Yasak Elma 31 Aralık bölümünün de yayınlanacağı düşünülmüyor. Peki Yasak Elma 31 Aralık tekrar mı yayınlanacak?

Yasak Elma 31 Aralık tekrar bölümü mü yayınlanır yoksa kolaj bölüm mü bilemiyoruz ama Yasak Elma 31 Aralık ile ilgili bir gelişme olduğunda buradan ulaşabilirsiniz.




 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR