Yasak Elma 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV 4 Şubat Zeynep Alihan aşkı

Yasak Elma 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma 31. bölüm fragmanı çıktı mı? Yasak Elma 4 Şubat pazartesi akşamı ekranlara gelecek bölümde neler olacak? Yasak Elma 31. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yasak Elma 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV 4 Şubat Zeynep Alihan aşkı
Yayın Tarihi: 28.01.2019 22:31:00

Yasak Elma 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma son bölüm fragmanı neler olacak. Ekranlarda reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi 31. son bölüm fragmanı neler olacak. Yasak Elma 31. bölüm fragmanı zeynep ve Alihan aşkı tekrardan mı başlıyor. Hepsi ve daha fazlası Yasak Elma 4 Şubat 2019 pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde bizlerle olacak. Yasak Elma dizisi son fragmanı herşeyi gün yüzüne çıkartıyor. İşte o anlar.

Yasak Elma 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı 4 Şubat 2019

FOX TV ekranlarında rekor kıran Yasak Elma 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Şubat Pazartesi akşamı ekranlara gelecek Yasak Elma dizisinde neler olacak. Yasak Elma 31. bölüm fragmanı detayları ve bilgileri haberimizde yer alacak. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir gibi yıldız isimlerin yer aldığı Yasak Elma 31. bölüm fragmanı neler yaşanacak merak ediliyor. 

Yasak Elma 31. bölüm fragmanı yayınlandı - izle


Zeynep yıkıldı


Yasak Elma 31. bölüm fragmanı zeynep'in zor anları. Alihan ve Ender'in velayet davasını açıldığını öğrenen Zeynep neye uğradığını şaşırdı. Alihan ve Ender kirli oyunu Zeynep'in iyice canını sıkmaya başlasada yeni bölüm tanıtımında yine yardım Alihan'dan gelecek.

Ender İrem'e kendini tanırken

Yasak Elma 31. bölüm fragmanı İrem rüzgarı esecek. Ender'in herkese yeten yalanları, oyuncularının yetmeyeceği bir isim artık var. O da Yasak Elma 31. bölüm fragmanında daha sıklıkla duyacağımız İrem'den başkası değil. Her hali olay olan ve her yanıyla Ender'i şok edecek İrem oyunlarıyla diziye damga vurmaya başlayacak. Bütün bu olanlardan habersiz olan Zehra, klavuzu karga olması nedeniyle olayların arasından ne yapsa kurtulamayacak.

Emir kimse kurtaramayacak

Yasak Elma 31. bölüm Emir ölecek mi? Tefecilerle arası iyice zora giren Emir, kötü durumda yardım alacağı yer çok şaşırtacak. Emir'in oldukça korktuğu ve nereden ve nasıl yardım alacağını bilmediği anlarda yardımına gelecek biri onu kurtaracak. Kemal'in aynı anda Zehra'dan süre istemesi yine kötü bir olayı şimdilik engellese de aslından asla kurtarılmayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR