Yasak Elma 32. bölüm izle FOX TV 11 Şubat Yasak Elma son bölümü

Yasak Elma 32. bölüm izle. FOX TV ekranlarında yayınlanacak Yasak Elma 32. bölüm izle neler olacak .Yasak Elma 11 Şubat yeni bölümü neler olacak. FOX TV 11 Şubat canlı yayını Yasak Elma son bölümü izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 32. bölüm izle FOX TV 11 Şubat Yasak Elma son bölümü
Yayın Tarihi: 11.02.2019 21:19:00

Yasak Elma 32. bölüm izle. FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma 32. bölümü ekranlara geliyor. Yasak Elma son bölümde neler olacak. Alihan'ın ekranlara kitleyecek şarkılarıyla Yasal Elma son bölümü FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. İSter FOX TV anlı yayınıyla ister dizi biter bitmez FOX TV ekranlarında Yasak Elma 32. son bölümü izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 32. bölüm FOX TV 

FOX TV rekortmen dizisi Yasak Elma 32. bölümü yayınlanıyor. Yasak Elma dizisi son bölümü izleyebilirsiniz. Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı Yasak Elma dizisi yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Yasak Elma 32. son bölümüyle FOX TV'de. 

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Yıldız'la Ender Kemal ile Zehra'yı ayırmak için plan yaparlar. Yıldız ve Zeynep'in katıldığı karoeke partisinde kuzeni İrem'le Kemal'e bir mektup iletmesini ister. Buna şahit olan Zehra Kemal 'den şüphelenmeye başlar. Parti sonrasında ise Yıldız'ın yönlendirmesi ile İrem, Kemal'in evine gider. Zehra 'da oraya gelerek ikisini bir arada görür ve Kemal'den ayrılma kararı alır. Dündar ile Zeynep ise, karaoke partisine birlikte giderek, Alihan'ı kıskandırmaya devam ederler. Halit cephesindeyse Alihan'ın annesi ile olan sırlar çözülmeye başlayacaktır. Ender plan içinde plan yapar, İrem'e Yıldız'ın onu Kemal karşı kullandığını söylerek intikam alır. Yıldız ile Ender'in planı Kemal'le Zehra'ın sürpriz evliliği ile acı oyuna dönüşür.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ender yeni bölüm fragmanıda, kuzeni İrem, Yıldız’ı, Halit, Kemal ile Zehra üçgenin ortasında bırakarak yeni bir savaşı başlatır. Yıldız ise Caner ve Ender'in arasına nifak tohumları saçarak intikam almaya çalışacaktır. Ersin'in ise kötü arkadaşları yüzünden yine başı belaya girer.

Yasak Elma son bölümü FOX TV 11 Şubat tarihinde izleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR