Yasak Elma 43. bölüm Fragmanı yayınlandı mı 29 Nisan neden yok

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 43. bölüm fragmanı neler olacak. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 43. son bölüm fragmanı merak ediliyor.

Yasak Elma 43. bölüm Fragmanı yayınlandı mı 29 Nisan neden yok
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:12:00

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 43. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 43. bölümde neler olacak? Yıldız, Ender'in geçmişine dair bilgiler toplamak için gittiği yerde Ender'in annesine ulaşmıştı! Ender şimdi ne yapacak? Yiğit ise ailesinin kendi ailesi olmadığını öğrenmişti! Yasak Elma 43. bölümde neler olacak? Yasak Elma 43. bölüm ne zaman yayınlanacak? Sizler için araştırdık...

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da heyecan 43. bölümle sürecek! Yasak Elma'nın yeni bölümü (43. bölüm) dizinin izleyicileri tarafından merakla beklenmeye başladı. Dizinin tutkunları Yasak Elma 43. bölümde neler olacak? Yıldız Ender'in açığını bulabilecek mi? Yiğit kendi ailesi olmadığını öğrendiğikten sonra ne yapacak? Bu soruların cevabı aranıyor. 22 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 42. bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrilmişti.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Yasak Elma'nın 42. bölümünde Yıldız, Ender'in bir açığını bulabilmek için önceki adreslerini öğrenmiş ve oraya bilgi toplamaya gitmişti. Buradan Ender'in annesine ulaşan Yıldız ne yapacak? Ender, Zeynep ile Yıldız'ın kardeş olmadığı gerçeğini açıkladı! Ayrıca Zeynep'e babasını öldürenin Mustafa olduğunu söyledi! İşler iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Kaya ise Ender'den habersiz Erim'in kendi oğlu olup olmadığını araştırıyor. 

YASAK ELMA 43. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma'nın 43. bölümü 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin 43. bölüm framgnaı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada izleyebileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR