Yasak Elma 7 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma son olarak 28. bölümüyle ekranlara gelmişti. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen Yasak Elma yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Yasak Elma 7 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma 7 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 7.01.2019 13:53:00

Başrollerini Onur Tuna,Sevda Erginci, Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma yeni yıldan önceki hafta 28. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 28. bölümün ardında Yasak Elma sezon arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki Yasak Elma 7 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Alihan ve Zeynep arasındaki gerilim, Yıldız'ın mutsuzluğu derken Zehra ve Kemal'in evlilik sahnesiyle biten Yasak Elma oldukça ilginç bir bölümle izleyenleri ekran başına kitledi. Fakat Yasak Elma 29. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Yasak Elma 7 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma'yı da etkiledi. Peki Yasak Elma 7 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki Yasak Elma 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle Yasak Elma 7 Ocak Pazartesi akşamı yani bu akşam Fox TV ekranlarında olmayacak. Peki Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Yasak Elma 29. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Yasak Elma 7 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR