Yasak Elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci yeni sezona bomba gibi dönüyor! İşte Erginci'nin yeni dizisi

Geçen 2 sezon boyunca Fox TV'nin entrika yüklü dizisi Yasak Elma'da Zeynep karakterine hayat veren güzel oyuncu Sevda Erginci kısa sürede adından söz ettirmişti. Erginci, sezon finali öncesi senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Bir süredir tatilde olan güzel oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

Yasak Elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci yeni sezona bomba gibi dönüyor! İşte Erginci'nin yeni dizisi
Yayın Tarihi: 12.08.2019 12:48:00

İki sezon boyunca Yasak Elma dizisiyle Fox TV'de boy gösteren Sevda Erginci, Zeynep Yılmaz karakteriyle çok sevilmişti. Partneri Onur Tuna ile çok beğenilen Erginci ikinci sezon finalinden birkaç bölüm önce diziden ayrıldı. Senaryo gereği karakterin hikayesi bittiği için diziye veda eden Sevda Erginci yeni sezonda olacak mı derken müjdeli haber geldi.

Bir süredir tatilde olan güzel oyuncu, Süreç Film'in yeni sezonda Star TV için hazırladığı Sevgili Geçmiş dizisinde yer alacak. Yapım şirketiyle geçtiğimiz günlerde el sıkışan Sevda Erginci, Sevgili Geçmiş dizisinde İpek karakterine hayat verecek.

Başrollerini Ece Uslu ile Emre Kınay'ın paylaşacağı Sevgili Geçmiş dizisinin yönetmen koltuğunda Aydın Bulut otururken, senaryosunu da Funda Alp kaleme alıyor.




SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

1993 yılında İstanbul’da doğan Sevda Erginci'nin annesi ve babası 4 yaşındayken boşanmıştır. 15 yaşında oyunculuk ile ilgilenmeye başlayan Erginci tam 1,5 yıl tiyatro eğitimi aldı. 2012 yılında Koyu Kırmızı adlı dizide boy gösteren yetenekli isim sonrasında Veda adlı dizide rol almıştır. 

2013-2014 yılları arasında Karagül adlı dizide Ayşe karakterine hayat veren Sevda Erginci son olarak yine Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde oynadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR