Yasak Elma Hilmi kimdir? Cavit Çetin Güner kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı

Fox ekranlarının pazartesi akşamı yayınlanan entrika dolu dizisi Yasak Elma 54. bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni bir hayata başlayan Leyla ile Kaya yakınlaşmaya başlarken, Leyla'nın eski kocası Hilmi'nin ortaya çıkışı işleri değiştirdi. Peki Yasak Elma Hilmi kimdir?

Yasak Elma Hilmi kimdir? Cavit Çetin Güner kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı
Yayın Tarihi: 28.10.2019 21:59:00

3 sezondur Medyapım imzasıyla ekranlara gelen Yasak Elma, yeni sezonda da pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Bu akşam da 54. yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kitleyen dizide entrikanın giderek artması ve özellikle Leyla'nın eski kocası Hilmi'nin ortaya çıkışı herkesi heyecanlandırdı. Hal böyle olunca Yasak Elma Hilmi kimdir? Cavit Çetin Güner evli mi hangi yapımlarda rol aldı? aranmaya başladı. İşte merak ettikleriniz...

Bildiğiniz gibi yeni sezonda Leyla karakteri diziye dahil oldu. Asıl adı Ayşe olan ve eşinden kaçıp sıfırdan yeni bir hayata başladığını bildiğimiz Leyla eski eşiyle burun buruna gelecek. Çünkü onu ararken İstanbul'da olduğunu öğrenen Hilmi, hemen karşısına çıkmak için harekete geçecek. 



YASAK ELMA HİLMİ KİMDİR?

Ayşe'ye çok aşık, gözü kara bir adam olan Hilmi, özünde kötü biri olmasa da sevdiği kadın için her şeyi yapabilecek bir insandır. Yani Ayşe'yi yeniden ait olduğu yere İzmir'e götürmek isteyen Hilmi başta nazik davransa da Leyla'nın dönmek istememesi ve Kaya'nın onu korumasıyla çıldıracak adeta dizinin yeni kötü adamı olacak.




CAVİT ÇETİN GÜNER KİMDİR? 

21 Şubat 1986 İstanbul doğumlu olan Cavit Çetin Güner, Mimar Sinan Ünüversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak Tek Türkiye ve Leyla İle Mecnun dizilerinde tanınmıştır. Ardından Diriliş: Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Doğan Bey karakteri ile büyük bir şöhret yakalayan başarılı oyuncu böylece kendini ispatladı. Son olarak 2018 yılında Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde yer alan Cavit Çetin Güner ilk defa Yasak Elma gibi bir diziye dahil olacak. 



Aslen Bursalı olan Cavit Çetin Güner, 2010 yılında Reyhan Türkü Hazer ile evlenmiş ve bir oğlu olmuştur. Ancak bu evlilik 2 yıl sürmüştür. 

Cavit Çetin Güner hangi yapımlarda rol aldı?
- Tek Türkiye
- Leyla ile Mecnun/ Anıl
- Diriliş Ertuğrul / Doğan bey
- Mehmetçik Kut’ül Amare




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR