Yasak Elma'da düşüp bayıltacak tahmin! Yoksa Alihan Halit'in oğlu mu?

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanında öyle sözler var ki izleyenler şok oldu. Geçtiğimiz Halit'in Alihan'ın annesiyle yaşadığı ilişki doğrulanmıştı. Ama 28. bölüm 2. fragmanı kafaları iyice karıştırdı.Yeni tahmin ise Alihan'ın babasının Halit olduğu...Peki gerçek ne?

Yasak Elma'da düşüp bayıltacak tahmin! Yoksa Alihan Halit'in oğlu mu?
Yayın Tarihi: 21.12.2018 13:46:00

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanına yayınlandı.

Fakat Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanında Alihan Halit olayıyla ilgili öyle bir tahmin yapıldı ki herkes şok oldu. Peki bu olaylar nasıl gelişti. İşte detaylar...

Geçtiğimiz haftalarda Alihan gördüğü saatle geçmişe gitmiş ve çok büyük bir ihaneti hatırlamıştı. Alihan'ın hatırladığına göre annesinin babasını aldattığı adam Halit'ti. Bu gerçekle yıkılan Alihan ise her şeyi bir kenara bırakıp intikam hırsıyla yanıp tutuşmuştu.

Hatta bu uğurda Zeynep'ten bile vazgeçen Alihan, Ender'le evlendi. Fakat Alihan ve Ender'in hisseler konusundaki planları Halit'in akıllıca hamleleriyle suya düştü. Çünkü Zerrin ve Zeynep Halit'in tarafındaydı ve Alihan bunu hesap edememişti.



Ancak bu hafta ekranlara gelecek olan Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanında dikkat çeken detaylar vardı. Alihan'ın ailesi ve Halit'le küçüklük fotoğrafını bulan Ender bu işte daha da farklı bir şeyler olduğunu düşündüğünü söyledi.


Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanın devamında da Ender'in bir sahnede Alihan'a "Halit'e ne kadar çok benziyorsun!" demesi herkesi iyice şüphelendirdi.

Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanına sosyal medyadan gelen yorumlara göre yapılan o şaşırtıcı tahmin Alihan'ın Halit'in oğlu olmasıydı.

Alihan'ın Halit'in oğlu olduğunu düşünen izleyiciler eğer böyle bir şey varsa en geç iki bölüme ortaya çıkacağını düşünüyor.

Neler olacağını, Alihan'ın Halit'in oğlu olup olmadığını hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte Yasak Elma'nın 28. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR