Yasak Elma'da her şey sandığımız gibiymiş! Alihan yaptıklarında çok haklı çıktı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. Alihan'ın Halit konusunda haklı çıkması ise izleyenleri bir kez daha Halit'ten soğuttu. Peki Alihan bunu kanıtlayabilecek mi? İşte detaylar...

Yasak Elma'da her şey sandığımız gibiymiş! Alihan yaptıklarında çok haklı çıktı
Yayın Tarihi: 18.12.2018 11:23:00

Başrollerini Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece,Talat Bulut ve Şevval Sam'ın paylaştığı Yasak Elma dün akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi.

Geçtiğimiz hafta Ender ile evlenip şirket hisselerinde yüksek pay sahibi olmaya çalışan Alihan, Zeynep’in eş başkan olduğunu ve ablasının hisselerini Halit’e devrettiğini öğrenince şok olmuştu.

Alihan, 27. bölümde ablası Zerrin’e giderek, neden Ender ile evlendiğini açıkladı.

Annesi ve Halit arasında bir ilişki olduğunu söyleyen Alihan’ın sözlerine Zerrin sert bir şekilde karşı çıktı.

Alihan’a "Terbiyesiz" diye bğırarak onu evden kovan Zerrin, Alihan'ı Ender'in zehirlediğini düşünüyordu.

Hemen Halit’i arayan Zerrin, onunla konuşmak istedi. Halit, Zerrin’in anlattıklarını dinledikten sonra bunun Ender’in yalanı olduğunu, Alihan’ın da gözünü hırs bürüdüğünü ve bu yalan tutmazsa başka bir şey yapacağını söyledi. Bu yaşananların Ender’in oyunu olduğunu söyleyen Halit, Zerrin’e bunu kimseye söylememesi için de telkinde bulundu.


Zerrin ise kardeşi yerine Halit'e inanmayı seçti. Halit ise Zerrin’in evinden ayrılır ayrılmaz Alihan ve Zerrin’in annesi Füsun’un mezarına gitti. İşte dananın kuyruğu da burda koptu.

Çünkü Yasak Elma'nın 27. bölümünde Alihan'ın yaptıklarında ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.

Mezarlıkla Füsun’un mezarının önünde durup “Seninle yaşadıklarımdan pişman değilim” diyen Halit, böylelikle tahminlerdeki gibi Alihan’ın annesi ile ilişki yaşadığını kabul etmiş oldu. Halit, Füsun ile yanyana duran Alihan’ın babasının mezarının önünde durup “Senden de özür dilerim eski dostum” sözleriyle durumu ortaya koydu.

27. bölümde yaşanan bu gelişmelerden sonra izleyicilerin aklına "Alihan Halit'in oğlu mu?" sorusu gelmedi değil. Peki Yasak Elma'da işler daha nasıl karışacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR