Yasak Elma'da ipin ucu iyice kaçtı!

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 19. bölüm 2. fragmanı izleyenlerin canını sıktı. Her hafta farklı bir olayla jet hızında ilerleyen dizi iyice karıştı.

Yasak Elma'da ipin ucu iyice kaçtı!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 15:09:00

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna'nın paylaştığı Yasak Elma'da kantarın topuzu kaçtı. Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin bu bölümünde her şey adeta birbirine girecek.



Fragmanda Yıldız'ın evden gitsin diye binbir dolap çevirdiği Kemal evi terketmek isterken, Yıldız, kendisini seven tek kişinin o olduğunu ve evden gitmesini istemediğini söylüyor. İkili öpüşürken Halit bahçeden kalkıp geliyor. Yıldız ve Kemal, birine yakalanıyorlar ama Halit mi tam olarak anlaşılamıyor.


Öte yandan ofiste Zeynep'le Alihan arasında soğuk rüzgarlar eserken, Zeynep Alihan'a en azından arkadaş kalabileceklerini söylüyor. Fakat "Seninle arkadaş olmak istemiyorum." diyen Alihan bunu reddediyor. Zeynep, başka bir gün sorunu çözmek için Alihan’ın evine gidiyor ama kapıyı Hira açıyor. Alihan da o anda sabahlığıyla kapıya geliyor, Zeynep ise adeta şoka giriyor.

Tüm bu olayları fragmanda görüp şok olan izleyiciler ise artık kimin eli kimin cebinde belli değil düşüncesiyle olanlara tepki gösterdiler. Bu olaylar yüzünden Alihan'la Zeynep'in aşkının da zarar gördüğünü düşünen izleyiciler bu durumdan da oldukça mutsuz...

Neler olacağını tüm bu gelişmelerin nasıl hikayeye yedirileceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR