Yasak Elma'da Yıldız son kozunu oynuyor dengeler değişecek

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 21. bölüm fragmanı izleyenleri çok şaşırttı. Kemal'le ilgili bütün gerçeklerin ortaya çıktığı Yasak Elma'da taşlar yerinden oynayacak.

Yasak Elma'da Yıldız son kozunu oynuyor dengeler değişecek
Yayın Tarihi: 31.10.2018 13:47:00

Geçtiğimiz bölümlerde eve yıldırım gibi düşen Kemal, Yıldız'ın eski kocasıydı. Yıldız'dan intikam almak için onun burnunun dibine kadar giren Kemal, evin şoförüydü. Yıldız'ı yeniden etkileyen Kemal'le ilgili gerçekler ise 20. bölümde ortaya çıktı.

Halit'in yeni yatırımcısı olan Kemal aslında Yıldız'a söylediği gibi çok zengindi. Bu gerçekle Yıldız da dahil herkes şok olmuştu. 21. bölüm fragmanında da davetteYıldız'la ilgili gerçeği de açıklayan Kemal adeta bombayı bıraktı gitti.

Gerçekleri duyan Halit ise bu duyduklarının onun için bardağı taşıran son damla olduğunu ve Yıldız'dan boşanacağını söyledi. Bu kararla şok olan Yıldız ise hamile olduğunu öğrendi ve son kozunu oynamaya karar verdi.




Yıldız'ın hamileliğinin bütün dengeleri değiştireceğini düşünen izleyiciler ise Halit'in bebeği duyunca boşanmaktan vazgeçeceğini düşünüyor. Fakat izleyenlerin bir kısmı da Yıldız'ın Halit'i bu şekilde kandıracağını düşünüyor.

"Evet Yıldız hamile ya da öyle diyecek!", "Ana Yıldız hamile!", "Halit şimdi ne yapacaksın bakalım!", "Yıldız'ın hamileliği durumu bir süreliğine düzeltir!", "Hele şükür şu dizide bir bebek göreceğiz!", "Yıldız Halit'i kaybetmemek için hamilelik numarası yapıyor!" gibi yorumlar yapan izleyiciler eğer Yıldız gerçekten hamileyse neler olacağı konusunda oldukça heyecanlı...

Yıldız'ın boşanmamak için ne yapacağını, Halit'in nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR