Yasak Elma'da Yıldız'a büyük şok! Yıldız hayatının darbesini sevdiği adamdan yedi

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü Bölümde öyle şeyler yaşandı ki izleyiciler şok oldu. Fakat Yıldız ilk defa dört ayak üstüne düşmedi. Peki Yıldız'a ne oldu? İşte detaylar...

Yasak Elma'da Yıldız'a büyük şok! Yıldız hayatının darbesini sevdiği adamdan yedi
Yayın Tarihi: 25.12.2018 15:59:00

Başrollerini Onur Tuna, Sevda Erginci, Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın paylaştığı Yasak Elma dün akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi. 

Oldukça entrikalı geçen Yasak Elma 28. bölüme Yıldız damgasını vurdu. Özellikle son haftalarda bir hayli mutsuz olan Yıldız, büyük bir kafa karışıklığı yaşıyor.

Kemal'in hayatına girmesiyle kafası iyice karışan Yıldız, Halit'in kırıcı laflarıyla iyice yaşadığı hayattan bıkmaya başladı. Kendince geleceği için bir plan yapan Yıldız, Kemal'e umut bağladı.

Kendisini hala sevdiğini düşündüğü Kemal'e gitmeye karar veren Yıldız, Yasak Elma 28. bölüm final sahnesinde Halit'e mesaj attı ardından evdeki herkes vedalaştı bavulunu hazırladı ve taksiye atladığı gibi soluğu Kemal'in evinde aldı.




Fakat Kemal'in evinde Yıldız'ı kötü bir süpriz bekliyordu çünkü Zehra ve Kemal'in nikahı vardı, hatta Halit de buradaydı. Kemal'e her şeyi bırakıp kendisine gittiğini söyleyen Yıldız, içerde olanlar bir yana Halit'i görünce şok oldu.

İlk defa yaptığı bir şeyden yırtamayan Yıldız, ilk kez dört ayak üzerine düşmedi. Hal böyle olunca izleyiciler de bir yandan Yıldız'a üzülürken bir yandan da ona çok kızdı.

Bu yaptığının aptallık olduğunu düşünen izleyiciler, Halit'i de çok kaba buluyor. Peki şimdi ne olacak? Yıldız bu işten nasıl sıyrılacak hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte Yıldız'ın yaşadığı o kötü sürpriz:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR