Yasak Elma'nın yeni aşığı Kemal'in gizemi çözüldü

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma 20. bölümüyle herkesi şaşırttı. Dün akşam ekranlara gelen final sahnesinde ise Kemal'in gizemi ortaya çıktı.

Yasak Elma'nın yeni aşığı Kemal'in gizemi çözüldü
Yayın Tarihi: 30.10.2018 15:42:00

Erim'in yeni şoförü olarak Ender'in eve soktuğu Kemal karakteri, Yıldız'ın eski nişanlısıydı. Yıldız'dan intikam alamk istediğini söyleyip Ender'e giden Kemal, bir şekilde eve girmeyi başarmıştı. 

Yıldız'la yakınlaşmayı başaran Kemal'in fakir ama intikam ateşiyle yanıp tutşan bir çocuk olduğuna kimse inanmamıştı. Gerçekler ise dün akşam Yasak Elma'nın 20. bölümünde ortaya çıktı.



Geçtiğimiz hafta Yıldız'ı öpen ve onunla gelmesini isteyen Kemal'in bu teklifini Yıldız farklı dünyaların insanları olduğunu söyleyerek reddetmişti. Kemal de "Ya zengin biri olsaydım?" diyerek Yıldız'ın kafasını karıştırmış; fakat Yıldız gerçekleri konuşmak istediğini varsayımlarla hareket edemeyeceğini söylemişti. 


Ancak 20. bölümün finalinde Yıldız da izleyenler de büyük bir şok yaşadı.

Çünkü Kemal işten ayrılmış, Yıldız da ondan kurtulduğu için rahat bir nefes almıştı. Final sahnesinde yapılan davette Halit'in yeni yatırımcısı Atakan'la tanışma anı gelip çatmıştı. İçeriye giren Kemal ise herkesi şoke etti. Halbuki Atakan Kemal'in ta kendisiydi.

İlk isminin Atakan olduğunu söyleyen Kemal, Halit’e “Yeni yatırımcınız benim” dedi. Başta Yıldız ve Ender olmak üzere bu duruma bütün davetliler çok şaşırdı.

Kemal gerçekten de dediği gibi zengin bir adamdı ve Yıldız'dan da vazgeçmeye niyeti olmadığını hatta Halit'e bu konuda meydan okuyacağını da izleyicilere hissettirdi.

Peki Yıldız'ın bu gerçek karşısında ne yapacak? Yoksa bu da oyunun bir parçası mı? Önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR