Yasak Elma'ya bir haller oldu son zamanlarda neden bu kadar tepki alıyor

Fox TV’nin çok sevilen dizisi Yasak Elma, özellikle son haftalarda çok tepki alıyor. Peki çok beğenilen dizi ne oldu da bu hale geldi? İşte nedenleri…

Yasak Elma'ya bir haller oldu son zamanlarda neden bu kadar tepki alıyor
Yayın Tarihi: 28.11.2018 13:31:00

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın paylaştığı dizide entrika bir dakika olsun bitmiyor. Ama son haftalarda hikaye öyle bir hal aldı ki izleyenler diziyi topa tutuyor.

Bizde dizinin neden bu hale geldiğini sizler için değerlendirdik. İşte o nedenler:


1- Olayların giderek çirkinleşmesi

Dizide özellikle son zamanlarda o kadar kötü olaylar yaşandı ki… Yıldız’ın eski kocası çıktı geldi, Halit yeniden Ender’le birlikte oldu falan derken esas bomba geçtiğimiz hafta patladı.

Geçmişte Halit’in Alihan’ın annesiyle de birlikte olduğu ortaya çıktı. Nitekim Halit sonrasında Alihan’ın ablasıyla evlenmiş ve Lila doğmuştu.

Yaşanan bu gelişmeyle iyice sıttı sıyrılan izleyiciler ise hikayenin buraya evrilmesine tabii ki tepki gösterdi. Çünkü bu çok çirkin bir olaydı ve neredeyse bardağı taşıran son damla oldu.


2- Yıldız'ın her seferinde dört ayak üzerine düşmesi

Gelelim dizinin Yıldız’ına… Ne yaptı ne etti Halit’i Ender’in elinden aldı Yıldız ve böylece hayalleri gerçekleşti. Çünkü hep böyle bir hayat istemişti.

Ama özellikle bu sezon Yıldız’ın yaşadığı her olaydan, her entrikadan sıyrılması ekran başındakileri adeta çıldırttı.

Onun nasıl bu kadar şanslı olduğunu anlamayan izleyiciler, yaptığı bir şeylerin Yıldız’ın ayağına dolanmasını dört gözle bekliyor.



3- Ender'in hiç bitmeyen hırsı

Dizinin en güçlü kadını tahmin edersiniz ki Ender… Halit’i alt etmek için yaptığı plan ayağına dolaşmıştı Ender’in hatta bu yüzden her şeyini kaybetmişti.

Ama o kadar akıllı biri ki küllerinden doğdu. Her şeyi bir bir geri aldı ve dimdik hayatına devam ediyor. Fakat onun tek sorunu çok hırslı olması…

Hırsı yüzünden asla kötülük yapmaktan vazgeçmeyen Ender, hiçbir bölümde yerinde oturmuyor illa bir oyun dalavere bir şeyler yapıyor.

Bu durumda izleyenleri rahatsız ediyor. Hatta daha da öte Ender’in sürekli bir entrika halinde olması artık can sıkıyor…


4- Zeynep Alihan aşkının harcanması

Dizinin belki de en sevilen çifti olan Zeynep ve Alihan'ın aşkı büyük bir sınavdan geçti bu sezon... Zeyal'in yaşadığı fırtınalı anlar tam bitti dedik Alihan'ın çocukluk tramvası ortaya çıktı.

Halit'e bu yüzden düşman olan Alihan'ın gözünü intikam bürüdü. Zaten her daim kötü olan Ender ise ona ortaklık teklif etti fakat tek şartı Alihan'la evlenmekti.

Büyük Zeyal aşkının böyle bir intikam için harcanması ise izleyenlerin ister istemez tepkilerine neden oldu.

Dizide ilerleyen haftalarda neler yaşanacağını, bu durumların düzelip düzelmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR