Yaz Kredisinde 4 Bankadan 3 Ay Ertelemeli Yeni Kampanya! Yaz Bitmeden Alın

Yaz kredisi veren bankaların son kampanyaları nelerdir? Yaz ayları bitmeden sizlerde yaz kredisi kampanyası ile 3 ay ertelemeli kredi alabilirsiniz. Bankaların son dakika olarak tekrardan yayımladıkları yaz kredileri 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi olarak verilmektedir.

Yaz Kredisinde 4 Bankadan 3 Ay Ertelemeli Yeni Kampanya! Yaz Bitmeden Alın
Yayın Tarihi: 1.08.2020 22:59:00

Yaz kredisi veren bankaların son kampanyaları nelerdir? Yaz ayları bitmeden sizlerde yaz kredisi kampanyası ile 3 ay ertelemeli kredi alabilirsiniz. Bankaların son dakika olarak tekrardan yayımladıkları yaz kredileri 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi olarak verilmektedir. Sizlerde kredi başvurusu yapacaksanız ve başvuru şartlarını merak ediyorsanız aşağıdaki bankalardan hemen işlem yapabilirsiniz.

Yaz kredisi, sezon başladıktan sonra müşterilere tanınan bir kredi kampanyasıdır. Bu kampanya 1 Haziran tarihinde başlar ve 31 Ağustos’ta biter. Ağustos ayına girdiğimiz şu günlerde eğer hala yaz kredisi kullanmadıysanız, bankalar güncel faiz oranları ile sizlere yeniden hizmet vermektedir. Kredi onayı almak istiyorsanız 18 yaşından büyük olmanız ve TC vatandaşı olmanız gerekmektedir. Ayrıca bankanın uyguladığı kredi şartlarına da uygun olursanız onay alacaksınız. Kredi notu düşük olan, bankalardan icralık olan kişiler maalesef bu kredilerde onay alamazlar. Şimdi sizlere hızlı bir şekilde yaz kredisi alacağınız bankalar hakkında bilgiler verelim.

Garanti BBVA 3 Ay Ertelemeli Yaz Kredisi Kampanyası

100.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli yaz kredisi kullanacaksanız, en yakın Garanti BBVA şubesine giderek hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın resmi internet sitesini kullanarak da yaz kredisi kampanyasına başvuru yapabilirsiniz. Kredi notu 1100 ve üzerinde olan kişiler, son 3 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışan kişiler bu bankadan kredi onayı alabilirler. Başvuru sonrasında hemen kredi sonucunu göreceksiniz.

ING Yaz Kredisi Kampanyası Devam Ediyor

Banka ihtiyaç kredisi olarak verdiği bu yaz kredisi kampanyasında 60 ay vadeye kadar müşterilerine uygun faizlerle kredi imkanı sağlamaktadır. ING Bank üzerinden yaz kredisi alacaksanız bankanın resmi internet sitesinden 50.000 TL’ye kadar, banka şubelerinden de 100.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru sonrasında hemen onay alırsanız banka size sonucu verip aynı gün kredinizi kullandırır. Banka sizin kredi notunuza göre faiz oranı da uygulayacaktır. Uygun faiz, düşük faizli kredi almak istiyorsanız kredi skorunuzun 1600 ve üzerinde olması gerekiyor.

QNB Finansbank Yaz Kredisi Kampanyası

Sizlerde bu bankadan hemen kredi başvurusu yaparak yaz kredisi onayı alabilirsiniz. Bankaya gitmeden kredi kullanmak istiyorsanız TC KİMLİK numaranızı 5030’a mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka sizlere 50.000 TL’ye kadar kredi değerlendirmesi yapacaktır. Bu şekilde hızlı ve anında kredi kullanmış olacaksınız. 5 dakika içinde bankaya mesaj attığınız cep telefonuna kredi sonucu gelecektir.

TEB Yaz Kredisi Başvurusu

Size en yakın TEB şubesine giderek sadece kimliğinizle 60 ay vadeye kadar 50.000 TL yaz kredisi kullanabilirsiniz. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişiler, başvuru sayısı fazla olmayanlar ve bir iş yerinde çalışıyor olanlar TEB üzerinden kredi başvurusu yapabilmektedirler. Başvuru onayı aldığınızda hemen kredinizi kullanacaksınız. Eğer bu bankadan daha önce kredi kullandıysanız, internet bankacılığını kullanarak da hemen kredinizi hesaba atabilirsiniz. Yaz kredisi kampanyası bu bankada 31 Ağustos tarihine kadar devam edecektir.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR