YDS soru ve cevapları yayınlandı! YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS soru ve cevapları biraz önce erişime açıldı. 2 Aralık 2018'de gerçekleşen sınavın soru ve cevaplarına an itibariyle ÖSYM AİS üzerinden ulaşmak mümkün. Peki, YDS/3 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS soru ve cevapları yayınlandı! YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?
Yayın Tarihi: 4.12.2018 13:28:00

ÖSYM'nin 2 Aralık 2018 tarihinde yaptığı  Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın (2018-YDS/3) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı. 

YDS'de adaylara yöneltilen soruların yüzde 10'una karşılık gelen temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına, adaylar ÖSYM'nin internet sitesinden erişilebilecek.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2018-YDS/3  adayları, 10 gün süreyle "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilecek.

Duyuruda soruların tüm telif haklarının kendilerine ait olduğunu belirten ÖSYM; soruların ÖSYM'nin yazılı izni olmadan çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı uyarısında  bulunuldu.


YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, YDS sonuçlarının açıklanacağını tarihi resmi sayfası üzerinden duyurdu. Bu duyuruya göre göre, 2 Aralık tarihinde yapılan YDS/3 sınavının sonuçları 25 Aralık 2018’de erişime açılacak. 





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR