Yemekteyiz 10 Ekim Ayaz Bey nerede? Ayaz Mehmet Kaya neden diskalifiye edildi

Tv8'in 3 sezondur hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Yemekteyiz'de ilk kez diskalifiye durumu yaşandı. Haftanın ortasında yarışan ve rakiplerini ağırlayan Ayaz Bey, Seda Sayan'ı kızdırdı. 10 Ekim perşembe günü sofrada olmayan Ayaz Bey yoktu. Peki Yemekteyiz 10 Ekim Ayaz Bey nerede?

Yemekteyiz 10 Ekim Ayaz Bey nerede? Ayaz Mehmet Kaya neden diskalifiye edildi
Yayın Tarihi: 10.10.2019 12:51:00

Yemekteyiz 10 Ekim Ayaz Bey nerede? Ayaz Mehmet Kaya diskalifiye mi edildi? Çarşamba yarışmacısı Ayaz Bey neden diskalifiye edildi? her yerde aranmaya başladı. Seda Sayan'ın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz 7-11 Ekim haftasında Gaziantepli yarışmacılarla yayınlanıyor.

Haftanın ortasında yarışan Ayaz Mehmet Kaya, Antep'e özgü yemekler yapmaması ve kolay menüsüyle çok eleştirildi. Bunu kaldıramayan Ayaz bey ise kendi sofrasında rakiplerine sert davrandı. Buna çok kızan Seda Sayan ise yarışmacıyı kural dışı davrandığı konusunda uyardı. Akabinde Yemekteyiz 10 Ekim fragmanında da Ayaz Bey sofrada yoktu. Masada 4 yarışmacı vardı. Peki Yemekteyiz 10 Ekim Ayaz Bey neden yok? Detaylar haberimizde...




Yemekteyiz Ayaz Mehmet Kaya neden diskalifiye edildi?

Öncelikle haftanın dördüncü gününde Ayaz Bey diskalifiye edildiği için yarışmada yer almadı. Bu nedenle Yemekteyiz'de son hafta bir yarışmacı eksik olarak sonlanacak. Gelelim Yemekteyiz Ayaz Mehmet Kaya diskalifiye mi edildi? sorusuna...

Yemekteyiz 9 Ekim çarşamba günü yarışan Ayaz Mehmet Kaya, set tavrı ve eleştiri kaldırmayan halleriyle hem rakiplerini hem de Seda Sayan'ı çok kızdırdı. Masada Sayan'ın "Kural dışı kaldın, sen bunu yapıyorsan biz de bu yemeklerin tadına bakmıyoruz. Ayaz’ın tavırlarını hiç beğenmedim, bu sefer kararı ben veriyorum." demesi ise Ayaz Bey'in sonunu getirdi. 

Yani Ayaz Bey, kontrolsüz tavırlarıyla diskalifiye olduğu için 10 Ekim perşembe günü yarışmada yer almadı. Finalde de olmayacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR