Yemekteyiz 24- 28 Aralık yarışmacıları kimdir nereliler yaşları kaç

Tv8'in sevilen gündüz kuşağı programı Yemekteyiz'de bomba gibi bir hafta başlıyor. Yemkteyiz 24-28 Aralık yarışmacıları belli oldu. Yemekteyiz programında 24 Aralık Pazartesi ve 28 Aralık cuma günleri arasında yarışacak isimler kimler? İşte bu haftaya damgasını vuracak isimler…

Yemekteyiz 24- 28 Aralık yarışmacıları kimdir nereliler yaşları kaç
Yayın Tarihi: 24.12.2018 15:48:00

Tv8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz 24- 28 Aralık bomba gibi bir haftaya imza atacak. Yemekteyiz 24- 28 Aralık arasında yarışan yarışmacılar arasında kim kazanacak bilinmez ama bu hafta oldukça iddialı yarışmacılar var.

Peki Yemekteyiz 24- 28 Aralık tarihinde yarışacak isimler kimler? Merak ediliyor. İşte biz de sizin için bu haftanın yarışmacılarını derledik.

Yemekteyiz 24 Aralık 1. Gün yarışmacısı Merve Çakır kimdir?

18 yaşında olan Merve Hanım, İstanbul'da yaşıyor. Kastamonu'da aşçılık bölümü kazanan Merve Hanım ailesini yalnız bırakmamak için üniversiteye gitmemiş. İleride iyi bir aşçı olmak steyen Merve Hanım çocukluğundan beri bu konuda iddialı olduğunu söylüyor. 

Yemekteyiz 25 Aralık 2. Gün yarışmacısı Gülizar Ayan kimdir?

Satış pazarlama uzmanı olan Gülizar Hanım, Ankara doğumlu ama uzun yıllar Bursa'da yaşamış. Sonrasında İstanbul'a taşınan Merve Hanım farklı tatlar denemeyi seviyor. Yemek yapmayı da çok seven Gülizar Hanım yarışma konusunda oldukça hırslı...


Yemekteyiz 26 Aralık 3. Gün yarışmacısı Abdülkadir Şereflioğlu kimdir?

Aslen Kayserili olan Abdülkadir Bey, 33 yıllık evli. 3 çocuk babası olan Abdülkadir Bey tekstilci... Yemek konusunda oldukça istekli olan Abdülkadir Bey, yeni tatlar denemeyi de seviyor.

Yemekteyiz 27 Aralık 4. Gün yarışmacısı Fatma Kaplan kimdir?

73 yaşında olan Fatma Hanım, aslen Giresunlu. Dekoratör olan Fatma Hanım, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik mezunu. 45 yıllık evli olan Fatma Hanım, yemek sevdasını eşi sayesinde kazandığını söylüyor.

Yemekteyiz 28 Aralık 5. Gün yarışmacısı Somer Pakdemir kimdir?

29 yaşında olan Somer Bey, aslında ziraat mühendisi. Kendi mesleğini yapmayan Somer Bey babasının dükkanında işletmecilik yapıyor. Giresunlu olan Somer Bey yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR