Yemekteyiz 9 Ocak şok hamle! Yeni hafta başladı

TV8'in reyting rekorları kıran programı Yemekteyiz geçtiğimiz hafta da bu hafta da tekrar bölümleriyle ekranlara geliyordu. Fakat Yemekteyiz 9 Ocak şaşırtıcı bir hamle geldi. Yemekteyiz 9 Ocak yeni hafta başladı. İşte Yemekteyiz yeni hafta detayları...

Yemekteyiz 9 Ocak şok hamle! Yeni hafta başladı
Yayın Tarihi: 9.01.2019 16:34:00

TV8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz son olarak 28 Aralık tarihinde  291. bölümüyle ekranlara gelmişti. Yeni yıl sebebiyle kısa bir tatil veren Yemekteyiz yarışması 2 haftadır tekrar bölümleriyle ekranlara geliyordu.

Fakat Yemekteyiz 9 Ocak günü şok bir hamle geldi. Yemekteyiz 9 Ocak yeni hafta başladı. 

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz her hafta birbirinden ilginç yarışmacılarıyla ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yemekteyiz 9 Ocak günü yeni hafta başladı.


Yemekteyiz 9 Ocak günü bir ilke imza attı ve Yemekteyiz 9 Ocak günü yeni haftayı başladı. Yani Yemekteyiz 9 Ocak 292. bölümüyle ekranlara geliyor. Peki haftanın ortasında başlayan Yemekteyiz yeni hafta nasıl ekranlara gelecek.

Yemekteyiz 9 Ocak Çarşamba günü yılbaşı sonrası yeni haftasına başladı. Yemekteyiz yarışmasının sunucusu Onur Büyüktopçu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Yemekteyiz 9 Ocak Çarşamba günü başladığı için pazar gününe kadar devam edecek.

Böylelikle Yemekteyiz 9 Ocak günü yeni hafta başladı.

İşte Onur Büyüktopçu'nun Yemekteyiz 9 Ocak paylaşımı:





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR